Adıma icra açılmış

Muas

Picopat

Vodafone kullanıyorum ve faturamı daha ödemedim(hat kısıtlanmasına 6 gün var) önceden de ödememiştim bir sıkıntı çıkmadı(daha sonra ödedim)
Soyadımı ve numaramı yanlış yazmış, ama ismim ve numaram mesajdaki gibi başlıyor.
Dolandırıcı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

e-Devlet'ten bakın ve müşteri hizmetlerine sorun.

Herhalde ayda 1 geliyordur bana Turkcell kullanıyorum bende aradım ciddiye almayın dediler.

Nerden tahmin ettiniz?
Kendisi Vodafone avukatı.

Vodafone bayisine gidip borcunuzun dökümünü isteyin. Ardından ödemenizi gerçekleştirin. İnternetten herhangi bir ödeme yapmayın.Yani bu borcun zamanında bilgilendirilmemesi ile ilgili dava açabilirsiniz ama en fazla faizi siliyorlar, o da sonuçlanırsa.

Eğer gerçekten icra işlemi başlatıldıysa adliyeye gidip "kapak hesabı yaptırmak istiyorum." deyip oradaki icra müdürlüğüne ödemenizi yapın. Yoksa dosya kapanmıyor.

Gerçekten icra işlemi başlatıldıysa dedim. Çünkü bunu demelerine rağmen bazen başlatmamış oluyorlar. Bunu da E-devlet üzerinden UYAP kısmına girerek kontrol edebilirsin.

İcra gelmeden önce evinize tebligat kağıdı gelir elinize böyle bir kağıt ulaştı mı

İcra gelmeden önce evinize tebligat kağıdı gelir elinize böyle bir kağıt ulaştı mı
Hayır, ulaşmadı.

Şimdi adımı ve numaramı yanlış yazmışlar, gerçekten icra açmış olsalardı doğru yazmış olmaları gerekmezmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…