Adıma İstanbul'a kargo gönderilmiş

Aras Kargo'dan gönderiniz dağıtıma çıkmıştır diye mesaj aldım, kargo takip no'sunu Aras Kargo takip sitesine girince gönderilen kargoda adım soyadım ve numaram doğru yazıyor ancak adres farklı. Yani adım, soyadım ve numaram adına başka adrese, İstanbul'a kargo gönderilmiş. Şüphelenmeli miyim, ne yapmam gerekiyor?

Eğer bilgilerin hepsi seninse Online alışveriş sitesindeki siparişlerini kontrol et haberin olamayan bir şey ise kargo firmasını ara ve iptal etmeye çalış çünkü telefon numarasına kadar senin adınaysa ve farklı bir adrese gidiyorsa daha sonra sana sıkıntı çıkarabilir.

Pek bir bilgim yok bug olduğunu düşünmüyorum bence iletişime geç numaraları vs. bilgileri varsa.

Amazon, Hepsiburada, Trendyol, hepsine baktım ancak siparişim yok.

Pek bir bilgim yok bug olduğunu düşünmüyorum bence iletişime geç numaraları vs. bilgileri varsa.

Arayacağım şimdi.

Amazon, Hepsiburada, Trendyol, hepsine baktım ancak siparişim yok.

Arayacağım şimdi.

Bence konuşun hocam çünkü normal bir olay değil belki bir tanıdığınız size şaka veya hediye almak amaçlı yapmış olabilir başka bir seçenek var oda AliExpress gibi bir yerden sipariş edilmistir.

Bence konuşun hocam çünkü normal bir olay değil belki bir tanıdığınız size şaka veya hediye almak amaçlı yapmış olabilir başka bir seçenek var oda AliExpress gibi bir yerden sipariş edilmistir.

Hediye olarak da olsa telefon numarasına kadar onun bilgilerini girip adresi farklı girmesi geçekten şüphe uyandırıcı geldi bana çünkü ben hediye olarak gönderecek olsam telefonu kendimin girerim diğer bilgileri hediyeyi aldığım kişiyi girerim daha mantıklı olur.

Ben hediye alırken arkadaşımın numarasına veririm çünkü bi merak uyandırayım diye.

Ben hediye alırken arkadaşımın numarasına veririm çünkü bir merak uyandırayım diye.

Ama adresi kendi adresin ya da arkadaşının adresinden faklı bir adres girmezdin bence.

Geçtiğimiz haftalarda da aynı durum olmuştu. Sonrasında SMS gönderip dikkate almayın diye geri bildirimde bulunmuşlardı.

Geçenlerde de oturduğum bölgede benzer bir dolandırıcılık denemesi oldu. Adınıza bilmem kaç TL ödemeli kargo gönderildi linke tıklayın şeklinde sıkıntı çıkabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…