Adıma TikTok hesabı açılmış olabilir mi?

VahitGuetta

Hectopat
Yer
Baden-Wurttemberg
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi sosyaller bu sabah telefonuma doğrulama SMS'i geldi TikTok'tan, ben hiç TikTok kullanmadım. Sonrasında indirdim ve girip mail ve telefon numaramı denedim mailler olmadı, hesap yok dedi ve telefon için de yok dedi ancak bu SMS neden geldi? Bir keresinde de 3, 4 ay önce Telegram açıldı fakat onu fark edip sildik. Yanlış bir yere mi girdim de böyle oluyor anlamadım. Güvenlik için ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin numaranı kullanmış olabilir, senin hesabın yoksa güvendesindir.
Sen daha önce TikTok açtıysan, sanırım ayarlar kısmında telefon numaranı kaldır engelle vs... Bir de bak bakalım başka oturum açılmış mı?

Hocam telefon numaramı girip denedim bu numarada hesap yok hesap oluşturulsun mu dedi ben de açmadım. Mailime zaten bir şey gelmedi.

O zaman bir şey yoktu kankim. Yanlışlıkla girmişlerdi numarayı. Mail önemli değil hesap açılsa başka mail açarlardı ama telefonunla alakası yoksa tamamdır.

O zaman bir şey yoktu kankim. Yanlışlıkla girmişlerdi numarayı. Mail önemli değil hesap açılsa başka mail açarlardı ama telefonunla alakası yoksa tamamdır.

Teşekkürler ustam. Onca iş gücün arasında deli ediyor insanı böyle hesap işleri. Geçen seferde Telegram'dan kod gelmesine rağmen birisi nasısa adıma açmış hesap sonradan başkası fark etmiş. Suç işlese harcama yapsa üstüme kalacak.

Yüreğini ferah tut olmaz inşallah bir şey. Sen kontrol etmişsin zaten. Telefonun ile üyelik açılsa söylerdi giriş yapmaya çalışınca sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…