MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Mayıs 2021 #21 Elleme kalsın hocam böyle iyi.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #22 Zaqu dedi: Profil fotoğrafı ne alaka, hayran olduğu kişiyi koymuş. Gayet normal, çocukça değil. Genişletmek için tıkla... Avarage Walker fan.
Zaqu dedi: Profil fotoğrafı ne alaka, hayran olduğu kişiyi koymuş. Gayet normal, çocukça değil. Genişletmek için tıkla... Avarage Walker fan.
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #23 Zaqu dedi: Profil fotoğrafı ne alaka, hayran olduğu kişiyi koymuş. Gayet normal, çocukça değil. Genişletmek için tıkla... 1. İsmini özgün yapmak yerine bir yerlerden CTRL C CTRL V yapmak neden? 2. Hayran değil, oynadığı karakter. 3. Gayet de çocukça.
Zaqu dedi: Profil fotoğrafı ne alaka, hayran olduğu kişiyi koymuş. Gayet normal, çocukça değil. Genişletmek için tıkla... 1. İsmini özgün yapmak yerine bir yerlerden CTRL C CTRL V yapmak neden? 2. Hayran değil, oynadığı karakter. 3. Gayet de çocukça.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #24 Alperen Maçka dedi: Avarage Walker fan. Genişletmek için tıkla... İnsanların sevdiği şeylerle dalga geçmek büyüklük değildir.
Alperen Maçka dedi: Avarage Walker fan. Genişletmek için tıkla... İnsanların sevdiği şeylerle dalga geçmek büyüklük değildir.
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 2 Mayıs 2021 #25 Alperen Maçka dedi: DoruX ve Keskin Katana isimleri çocukça geldi bana. Yaşı küçükse olabilir fakat 20'lilerdeyse garip olur. Özellikle pp'sinden belli biraz. Sadece evet hayır dememi mi bekliyorsun? Konu hakkında daha çok bilgi toplamaya çalışıyorum. Sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Doin dedi: Üyelerin birbirlerini pohpohlayip avukatlık yapmaları, gereksiz duyarlar, sürü psikolojisine uyup birini linc etmeye calismak, konu disi konularinin fazla abartilmasi/ciddiye alinmasi. Forumun yas ortalamasina veriyorum bunlari genel olarak. Genişletmek için tıkla... Bunu hatırla ve sal.
Alperen Maçka dedi: DoruX ve Keskin Katana isimleri çocukça geldi bana. Yaşı küçükse olabilir fakat 20'lilerdeyse garip olur. Özellikle pp'sinden belli biraz. Sadece evet hayır dememi mi bekliyorsun? Konu hakkında daha çok bilgi toplamaya çalışıyorum. Sorun mu var? Genişletmek için tıkla... Doin dedi: Üyelerin birbirlerini pohpohlayip avukatlık yapmaları, gereksiz duyarlar, sürü psikolojisine uyup birini linc etmeye calismak, konu disi konularinin fazla abartilmasi/ciddiye alinmasi. Forumun yas ortalamasina veriyorum bunlari genel olarak. Genişletmek için tıkla... Bunu hatırla ve sal.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 2 Mayıs 2021 #26 Zaqu dedi: İnsanların sevdiği şeylerle dalga geçmek büyüklük değildir. Genişletmek için tıkla... Eğer yaşın küçük ise konumuna bile "World of Walker" yazman normal.
Zaqu dedi: İnsanların sevdiği şeylerle dalga geçmek büyüklük değildir. Genişletmek için tıkla... Eğer yaşın küçük ise konumuna bile "World of Walker" yazman normal.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #27 @557260 arkadaşım keşke bu konuyu açmasaymışsın, herkes kavga ediyor, konu amacından saptı.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 2 Mayıs 2021 #28 Moderatörler konuyu kilitleyecek galiba.
RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 2 Mayıs 2021 #29 Zaqu dedi: @557260 arkadaşım keşke bu konuyu açmasaymışsın, herkes kavga ediyor, konu amacından saptı. Genişletmek için tıkla... Bura technobug hocam ne diyorsunuz siz?
Zaqu dedi: @557260 arkadaşım keşke bu konuyu açmasaymışsın, herkes kavga ediyor, konu amacından saptı. Genişletmek için tıkla... Bura technobug hocam ne diyorsunuz siz?
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #30 Hiç kimsenin birine saygısı kalmamış.