Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #11 Umut Nas dedi: @Loxina davet kodu verebilme şansın var mı? Deneme amaçlı indirdim de. Genişletmek için tıkla... Ben eski bir kullanıcıyım hocam. Bu aralar evde oturduğum için yeni telefonuma daha indirmedim.
Umut Nas dedi: @Loxina davet kodu verebilme şansın var mı? Deneme amaçlı indirdim de. Genişletmek için tıkla... Ben eski bir kullanıcıyım hocam. Bu aralar evde oturduğum için yeni telefonuma daha indirmedim.
EmirhanTR Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 794 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #12 Umut Nas dedi: @Loxina davet kodu verebilme şansın var mı? Deneme amaçlı indirdim de. Genişletmek için tıkla... İstersen ben verebilirim davet kodunu
Umut Nas dedi: @Loxina davet kodu verebilme şansın var mı? Deneme amaçlı indirdim de. Genişletmek için tıkla... İstersen ben verebilirim davet kodunu
192005HQ Centipat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 525 14 Nisan 2022 #13 Reklam dolu indirmek isterseniz.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 14 Nisan 2022 #14 277015 dedi: İnsanlar içine Steam kodu vb. koyabiliyor mu bilmiyorum eğer koyabiliyorsa kara para aklamak için kullanan çok insan vardır bu yüzden pek iyi bakmıyorum. Kullanıcıların koymasına gerek yok uygulama sahipleri de koyabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kara para aklamak için cidden bu uygulamayı tercih edeceğini hiç sanmıyorum. @277015 neden gülünç attınız ? Son düzenleme: 15 Nisan 2022
277015 dedi: İnsanlar içine Steam kodu vb. koyabiliyor mu bilmiyorum eğer koyabiliyorsa kara para aklamak için kullanan çok insan vardır bu yüzden pek iyi bakmıyorum. Kullanıcıların koymasına gerek yok uygulama sahipleri de koyabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam kara para aklamak için cidden bu uygulamayı tercih edeceğini hiç sanmıyorum. @277015 neden gülünç attınız ?