kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2024 #1 Telefonum Vivo Y16. Google Fit saymıyor. Başka bir uygulama yükledim, ilk gün sorunsuz çalışıyordu sonra kendi kendine durmaya başladı. Durmayan adımsayar uygulaması önerir misiniz?
Telefonum Vivo Y16. Google Fit saymıyor. Başka bir uygulama yükledim, ilk gün sorunsuz çalışıyordu sonra kendi kendine durmaya başladı. Durmayan adımsayar uygulaması önerir misiniz?
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.052 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 kerosene dedi: Telefonum Vivo Y16. Google Fit saymıyor. Başka bir uygulama yükledim, ilk gün sorunsuz çalışıyordu sonra kendi kendine durmaya başladı. Durmayan adımsayar uygulaması önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung Health veya Huawei Health deneyebilirsin. Huawei Google Play'de yok maalesef.
kerosene dedi: Telefonum Vivo Y16. Google Fit saymıyor. Başka bir uygulama yükledim, ilk gün sorunsuz çalışıyordu sonra kendi kendine durmaya başladı. Durmayan adımsayar uygulaması önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung Health veya Huawei Health deneyebilirsin. Huawei Google Play'de yok maalesef.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2024 #4 Atakan K dedi: Samsung Health veya Huawei Health deneyebilirsin. Huawei Google Play'de yok maalesef. Genişletmek için tıkla... İlk önce Samsung Health denemiştim ancak uygulama telefonumda çalışmadı.
Atakan K dedi: Samsung Health veya Huawei Health deneyebilirsin. Huawei Google Play'de yok maalesef. Genişletmek için tıkla... İlk önce Samsung Health denemiştim ancak uygulama telefonumda çalışmadı.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.052 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #5 kerosene dedi: İlk önce Samsung Health denemiştim ancak uygulama telefonumda çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Fitbit önereyim.
kerosene dedi: İlk önce Samsung Health denemiştim ancak uygulama telefonumda çalışmadı. Genişletmek için tıkla... Öyleyse Fitbit önereyim.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2024 #6 Hiç bir uygulamada adımlar sayılmıyor. 0 kalıyor. Ağlayacağım.
7 759144 Picopat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 368 Çözümler 1 12 Ağustos 2024 #7 kerosene dedi: Hiç bir uygulamada adımlar sayılmıyor. 0 kalıyor. Ağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Demek ki telefonunun sensörlerinde veya uygulama izinlerinde sorun var.
kerosene dedi: Hiç bir uygulamada adımlar sayılmıyor. 0 kalıyor. Ağlayacağım. Genişletmek için tıkla... Demek ki telefonunun sensörlerinde veya uygulama izinlerinde sorun var.
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2024 #8 759144 dedi: Demek ki telefonunun sensörlerinde veya uygulama izinlerinde sorun var. Genişletmek için tıkla... Lanet telefonda nfc bile yok, ne bekliyorsam.
759144 dedi: Demek ki telefonunun sensörlerinde veya uygulama izinlerinde sorun var. Genişletmek için tıkla... Lanet telefonda nfc bile yok, ne bekliyorsam.