Adını bilmediğim giriş

sinancankaya

Hectopat
Selamlar, bu inputların ismi ne? Ve rca dönüştürücüsü var mıdır?

Dosya Ekleri

• 15969762550276736653019807416271.jpg
    15969762550276736653019807416271.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 312
Muhtemelen eski bir hoparlöre sahipsiniz. Büyük hoparlörün yanında gelen küçük hoparlörlerin kablolarını oraya bağlamalısınız. Sol tarafa gelecek olanı üst girişe, sağ tarafa gelecek olanı ise alt girişe takın. Rare ve front ön-arka anlamına geliyor ama ne için kullanıldığını anlamadım. @Yener K. bakabilir misin?

Eski hoparlörümde benzer bir giriş var Speaker'dan gelen kabloyu takıyordum bakır telleri sokuyordum. Benimkinde klipsler vardı sıkıştırıyordum. Öyle bir şey olsa gerek ama eminde olamadım.

Doğru. Bunlar AUX girişi. Eski bir sistem. Front ön hoparlör ve Rear arka hoparlör. L ve R yazanlar ise RCA kablo ile bağlanabiliyor. Genelde kırmızı ve beyaz olurlar. Diğer girişleri bulmak zor.

Hocam bilgisayara bağlamak için hangi girişleri kullanmalıyız çünkü AUX çıkışı din connetcor CD yerine bağlasam bilgisayardan ses alabilir miyim?

Doğru. Bunlar AUX girişi. Eski bir sistem. Front ön hoparlör ve rear arka hoparlör. L ve R yazanlar ise rca kablo ile bağlanabiliyor. Genelde kırmızı ve beyaz olurlar. Diğer girişleri bulmak zor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı