M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 13 Mart 2021 #1 Bu şarkıyı nerede duyduğumu hatırlamıyorum. Aklımda şöyle şarkı sözleri var. Yabancı şarkı bu arada. Sürprizbozan: Şarkı Sözleri (yineberano (1 saniye bekleme) deriniki ( 2 saniye bekleme) homeyabo yo (1 saniye bekleme) dareneki (çok saçma oldu) Gibi sözler.
Bu şarkıyı nerede duyduğumu hatırlamıyorum. Aklımda şöyle şarkı sözleri var. Yabancı şarkı bu arada. Sürprizbozan: Şarkı Sözleri (yineberano (1 saniye bekleme) deriniki ( 2 saniye bekleme) homeyabo yo (1 saniye bekleme) dareneki (çok saçma oldu) Gibi sözler.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.476 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 Bu siteye şarkının sözlerini (hatırladığınız kadarıyla) yazarak bulabilirsiniz. Genius | Song Lyrics & Knowledge Genius is the world’s biggest collection of song lyrics and musical knowledge. genius.com
Bu siteye şarkının sözlerini (hatırladığınız kadarıyla) yazarak bulabilirsiniz. Genius | Song Lyrics & Knowledge Genius is the world’s biggest collection of song lyrics and musical knowledge. genius.com
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 13 Mart 2021 #3 Hocam o nasıl söz? Uzaylıca falan mı şarkı?
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 13 Mart 2021 #4 Haruki Murakami dedi: Hocam o nasıl söz? Uzaylıca falan mı şarkı? Genişletmek için tıkla... Aklımda öyle şeyler var. Sonuçta şarkı İngilizce. Ne bileyim yazdım işte
Haruki Murakami dedi: Hocam o nasıl söz? Uzaylıca falan mı şarkı? Genişletmek için tıkla... Aklımda öyle şeyler var. Sonuçta şarkı İngilizce. Ne bileyim yazdım işte
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #5 ''Ajdar ANIhttps://youtu.be/wvQDIL5BrBY Bu gibi. Ya da bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
''Ajdar ANIhttps://youtu.be/wvQDIL5BrBY Bu gibi. Ya da bu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cagannnn Decapat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 277 Çözümler 1 Yer Tristan da Cunha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Mart 2021 #6 Search for Music Using Your Voice by Singing or Humming, View Music Videos, Join Fan Clubs, Share with Friends, Be Discovered and Much More For Free! - midomi.com Mırıldanarak istediğin şarkıyı bulabilirsin, telefonda Shazam var zaten.
Search for Music Using Your Voice by Singing or Humming, View Music Videos, Join Fan Clubs, Share with Friends, Be Discovered and Much More For Free! - midomi.com Mırıldanarak istediğin şarkıyı bulabilirsin, telefonda Shazam var zaten.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 13 Mart 2021 #7 Cagannnn dedi: Search for Music Using Your Voice by Singing or Humming, View Music Videos, Join Fan Clubs, Share with Friends, Be Discovered and Much More For Free! - midomi.com mırıldanarak istediğin şarkıyı bulabilirsin, telefonda shazam var zaten. Genişletmek için tıkla... O uygulama beni çok sinirlendirdi. İkide bir alakası olmayan şarkılar çıkarıyor. Denemiştim. Artık yapacak bir şey yok. Şimdi gidip YouTube'den tüm adını bilmediğiniz şarkılar videosunu izlicem. Belki bulurum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkı buymuş. Son düzenleme: 28 Mart 2021
Cagannnn dedi: Search for Music Using Your Voice by Singing or Humming, View Music Videos, Join Fan Clubs, Share with Friends, Be Discovered and Much More For Free! - midomi.com mırıldanarak istediğin şarkıyı bulabilirsin, telefonda shazam var zaten. Genişletmek için tıkla... O uygulama beni çok sinirlendirdi. İkide bir alakası olmayan şarkılar çıkarıyor. Denemiştim. Artık yapacak bir şey yok. Şimdi gidip YouTube'den tüm adını bilmediğiniz şarkılar videosunu izlicem. Belki bulurum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şarkı buymuş.