Ugurcum Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 107 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #11 YıldırayDgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam galiba aynısı. Genişletmek için tıkla... Üstat erkeğin söylediği kısım farklı dinlerseniz anlayacaksınız
YıldırayDgn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyrun hocam galiba aynısı. Genişletmek için tıkla... Üstat erkeğin söylediği kısım farklı dinlerseniz anlayacaksınız
YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 677 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2020 #12 Ugurcum dedi: Üstat erkeğin söylediği kısım farklı dinlerseniz anlayacaksınız Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam dikkatli dinleyince, zaten arkadaş da benden önce paylaşmış bunu. Merak ettim arıyorum bulursam sizi de bilgilendiririm.
Ugurcum dedi: Üstat erkeğin söylediği kısım farklı dinlerseniz anlayacaksınız Genişletmek için tıkla... Fark ettim hocam dikkatli dinleyince, zaten arkadaş da benden önce paylaşmış bunu. Merak ettim arıyorum bulursam sizi de bilgilendiririm.