Çözüldü Adını hatırlayamadığım savaş temalı web .io oyunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus ROG Strix G18
Intel Core i9 13980HX
Nvidia GeForce RTX 4070
32GB DDR5 4800MHz RAM
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Dostlar selamlar, az önce kardeşim geldi ve bana bir oyun sordu. 1 sene önce kadar oynadığımız bir oyundu. Web'de oynuyorduk oyunu, yanlış hatırlamıyorsam sonu. IO ile biten oyunlardan biriydi. Oyun savaş oyunuydu, bir ya da birkaç farklı haritada oynanıyordu. Okçu, kılıçlı-kalkanlı savaşçı ve baltalı savaşçı vardı. Hepsini farklı özellikleri vardı. Okçu koşarken eğilerek yerde kayıyordu, kılıç-kalkanlı olan kalkanı ile kendini koruyabiliyordu, baltalı olan ise baltasını fırlatıyor, dönerek vuruyordu. Oyunda aynı League of Legends'taki gibi rün benzeri yetenekler vardı. Ya da Shadow Fight oyunundaki gibi beceri yükseltmeleri. Kill sayısı ile ya da bayrak kapmacada takımınızın ele geçirdiği bayrak kadar aldığınız puanlarla kazanıyordunuz. Çok net hatırladığım bir şey var, yerde üzerinden geçtiğiniz zaman sizi epeyce zıplatan yuvarlak mavi şeyler vardı. Hatırladıklarım bu kadar, güzel bir oyundu. Adını hatırlarsam tekrar oynamak istiyorum. Umarım aranızda bilenler vardır.

Oyunu buldum. İsmi RaidLand.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…