Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 648 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aklıma ilk gelen bu oldu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aklıma ilk gelen bu oldu
SosyalGerçeklik Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 324 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #12 Hatta bir sahnesinde mancınıkla iskeletleri fırlatıyorlardı bir kapıya ulasmak için köprüyü geçmek lazımdı yerlerden iskeletler çıkıyordu ellerinde kılıç vs
Hatta bir sahnesinde mancınıkla iskeletleri fırlatıyorlardı bir kapıya ulasmak için köprüyü geçmek lazımdı yerlerden iskeletler çıkıyordu ellerinde kılıç vs
M mse1351 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #13 SosyalGerçeklik dedi: 2007 civarında bir oyun oynuyordum. Belirli yerlere gidiyoruz, köprü vs. var. Elinde kılıç olan iskeletlerle savaşıyorduk. Oyunun ismini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yerden iskeletler çıkıyor bir anda bir bölüm vardı yerden kum gibi bir şey çıkıyordu iskeletler çoğalıyor gibiydi sanki ondan mı bahsediyorsun?
SosyalGerçeklik dedi: 2007 civarında bir oyun oynuyordum. Belirli yerlere gidiyoruz, köprü vs. var. Elinde kılıç olan iskeletlerle savaşıyorduk. Oyunun ismini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Yerden iskeletler çıkıyor bir anda bir bölüm vardı yerden kum gibi bir şey çıkıyordu iskeletler çoğalıyor gibiydi sanki ondan mı bahsediyorsun?
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 16 Mayıs 2021 #14 nobiss dedi: benim aklıma direkt "Dungeon Rampage" geldi umarım yardımcı olmuşumdur Genişletmek için tıkla... Adam 2007 diyor.
nobiss dedi: benim aklıma direkt "Dungeon Rampage" geldi umarım yardımcı olmuşumdur Genişletmek için tıkla... Adam 2007 diyor.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 16 Mayıs 2021 #15 SosyalGerçeklik dedi: Oyunun ismini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Serious Sam oyunlarından birisi olabilir mi? Veya Oblivion?
SosyalGerçeklik dedi: Oyunun ismini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Serious Sam oyunlarından birisi olabilir mi? Veya Oblivion?
SosyalGerçeklik Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 324 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #16 mse1351 dedi: Yerden iskeletler çıkıyor bir anda bir bölüm vardı yerden kum gibi bir şey çıkıyordu iskeletler çoğalıyor gibiydi sanki ondan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Galiba öyle
mse1351 dedi: Yerden iskeletler çıkıyor bir anda bir bölüm vardı yerden kum gibi bir şey çıkıyordu iskeletler çoğalıyor gibiydi sanki ondan mı bahsediyorsun? Genişletmek için tıkla... Galiba öyle
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 16 Mayıs 2021 #17 Elder Scrolls Morrowind?
D DEFKHAN Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 09:52 #18 hatta N tuşuna bastığımda gece görüş tarzı bir şey olduğunu hatırlıyorum bende yıllardır ararım ama bulamam, buldunuz mu acaba? Dark Messiah of Might and Magic olabilir mi? Son düzenleme: Bugün 10:49
hatta N tuşuna bastığımda gece görüş tarzı bir şey olduğunu hatırlıyorum bende yıllardır ararım ama bulamam, buldunuz mu acaba? Dark Messiah of Might and Magic olabilir mi?