Çözüldü Adını unuttuğum uzaylı vs insan oyunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

554130

Decipat
Hocalarım merhaba. Adını unuttuğum bir uzaylı vs. insan oyunu var, her şeyi aratmayı denedim fakat bir sonuca varamadım. Oyunu kısaca anlatmak gerekirse şu şekildeydi; İnsanlar ve Uzaylılar birbirleriyle savaşıyordu. Silah, Kıyafet, Kask, Pantolon ve Ayakkabı değiştirebiliyorduk parayla satın alıp. Sanırsam 2D bir oyundu fakat tam emin değilim. Oyunu bir web sitesinden oynuyordum, web sitesini şu an hatırlamıyorum. Bölümler geçtikçe yeni özellikli uzaylılar geliyordu ve en sonunda sanırsam boss'u da yenip oyunu bitiriyorduk. Oyunda bir süre koştuktan sonra bir anda "S" tuşuna basınca kayma falan vardı. Verebileceğim ipuçları bu kadar, bu oyunu bilen varsa ismini söyleyebilir mi?

Kusura bakmayın oyunu birkaç yıl önce oynamıştım, tam hatırlayamıyorum. Bu yüzden fazla detaylı anlatamıyorum.

Çözüm
Shotgun vs Zombies olabilir mi?
Maalesef bu değil hocam.

78eb63bc88c524e22d54df18043839fc.jpg

Hocalarım google'a rastgele "Alien Attack , Alien vs Human" gibi şeyler aratırken yıllar önce oynadığım ve bulmak için konu açtığım oyuna rastladım. @Wheetau hocama da uğraşı için teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı