Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 7 Şubat 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Şubat 2023 #2 Hepsi birbirinden beter, ucube herifler.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 7 Şubat 2023 #3 Bu heriflerin hesap verdiği günü görmeden ölmek istemiyorum.
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 7 Şubat 2023 #4 Hayvanlar bile daha merhametli bu ucubelerden.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Şubat 2023 #5 Ayıp yahu. Milletin acısı var, neye gülüyorsunuz?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 Köpekler bile daha çok işe yarıyor, depremden önce havlıyorlar, arama çalışmalarına yardım ediyorlar. Son düzenleme: 7 Şubat 2023
Köpekler bile daha çok işe yarıyor, depremden önce havlıyorlar, arama çalışmalarına yardım ediyorlar.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #7 Zeu5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Utanmadan bir de vatandaşla alay ediyor.hayatta en çok istediğim şeylerden biri bunların yargılandığını görmek.
Zeu5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Utanmadan bir de vatandaşla alay ediyor.hayatta en çok istediğim şeylerden biri bunların yargılandığını görmek.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.549 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #8 Zeu5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir gün bu iktidarın yıkıldığı gün. Artık Türkiye için yeni bir dönemin başladığı gün. Başaracağız. K.Makise dedi: Köpekler bile daha çok işe yarıyor, depremden önce havlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kazı çalışmalarına yardım ediyorlar.
Zeu5 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir gün bu iktidarın yıkıldığı gün. Artık Türkiye için yeni bir dönemin başladığı gün. Başaracağız. K.Makise dedi: Köpekler bile daha çok işe yarıyor, depremden önce havlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kazı çalışmalarına yardım ediyorlar.
Mirac21 Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 59 7 Şubat 2023 #9 ErrorCorrection dedi: Bir gün bu iktidarın yıkıldığı gün. Artık Türkiye için yeni bir dönemin başladığı gün. Başaracağız. Kazı çalışmalarına yardım ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Deprem bölgelerinin toparlanması 10 yıl gibi sürer. Bizzat Malatya'yı gördüğümden söylüyorum ve Hatay Maraş gibi illerde durum daha vahiy.
ErrorCorrection dedi: Bir gün bu iktidarın yıkıldığı gün. Artık Türkiye için yeni bir dönemin başladığı gün. Başaracağız. Kazı çalışmalarına yardım ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Deprem bölgelerinin toparlanması 10 yıl gibi sürer. Bizzat Malatya'yı gördüğümden söylüyorum ve Hatay Maraş gibi illerde durum daha vahiy.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 7 Şubat 2023 #10 @Mirac21 hasar çok fazla da o kadar süreceğini sanmıyorum, umarım da sürmez.