Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 715 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Sivas'ta yaşıyorum, ileride zabıt katibi olmayı düşünüyorum ama hangi liseye gideceğimi bilmiyorum. MTAL liselerine mi gitmem gerekiyor zabıt katipliği için? Bilen biri yazarsa çok sevinirim.
Sivas'ta yaşıyorum, ileride zabıt katibi olmayı düşünüyorum ama hangi liseye gideceğimi bilmiyorum. MTAL liselerine mi gitmem gerekiyor zabıt katipliği için? Bilen biri yazarsa çok sevinirim.
Y Yusufyıldırım00 Megapat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Adalet bölümü bulunan meslek lisesine gitmen gerekiyor.
Hera092 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 715 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 Yusufyıldırım00 dedi: Adalet bölümü bulunan meslek lisesine gitmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka Sivas'ta şehit ütgm. Cemalettin yılmaz mesleki ve teknik Anadolu lisesiDiye bir lise var bu lisede mahkeme benzeri bir yer var burası olur mu yani çok bilgim yok kusura bakma
Yusufyıldırım00 dedi: Adalet bölümü bulunan meslek lisesine gitmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kanka Sivas'ta şehit ütgm. Cemalettin yılmaz mesleki ve teknik Anadolu lisesiDiye bir lise var bu lisede mahkeme benzeri bir yer var burası olur mu yani çok bilgim yok kusura bakma
Y Yusufyıldırım00 Megapat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 Hera092 dedi: Kanka Sivas'ta. şehit ütgm. Cemalettin yılmaz mesleki ve teknik Anadolu lisesiDiye bir lise var bu lisede mahkeme benzeri bir yer var burası olur mu yani çok bilgim yok kusura bakma Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden baktığımda adalet bölümü bulunuyor yine okula gidip sorabilirsin.
Hera092 dedi: Kanka Sivas'ta. şehit ütgm. Cemalettin yılmaz mesleki ve teknik Anadolu lisesiDiye bir lise var bu lisede mahkeme benzeri bir yer var burası olur mu yani çok bilgim yok kusura bakma Genişletmek için tıkla... İnternet sitesinden baktığımda adalet bölümü bulunuyor yine okula gidip sorabilirsin.