ADLS Hızı 16Mbit Oluyormuş

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 TL daha verince hızımız 16Mbit oluyorsa alt yapısı olmayan yerler ne yapacak ? Mesela bizim burada 8Mbit'ten fazlasını görmedim. Alt yapısı olmayan yerlere 16Mbit taksak ne olur ?

8 mbit'ten fazla alt yapı muhakkak vardır. Ttnet müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsin.

Mesela ben arasam mahalleyi söylesem bilirler mi ?

Benim arkadaşımın mahallesi 4Mbit destekliyormuş. Giresun'un halleri.
En doğru bilgiyi müşteri hizmetleri bilir. Benim oturuduğum yerde son hız 8mb'di ama şuan kullandığım internet 24mb aslında, biz farkında olmadan adamlar alt yapıyı döşüyorlar. Sen arayıp kesin bilgiyi ordan al.

Benim kinide 24 mps cikardilar ama ne hikmetse sonra 8mps geri çektiler

Alt limit 16 olduğuna göre 8 mbps paketlerin otomatik olarak 16'ya yükseltilmesi gerekmez mi?

Eski kullanıcılar istekleri doğrultusunda 2 TL ile 16 mbps'ye geçebilirler. Ancak yeni kullanıcılar sadece 16 mbps alabiliyorlar. Arayan varsa bilgilendirsin bizi de ne zaman uygulamaya geçileceğini. Olmadı ben öğleden sonra arayıp sizi de bilgilendiririm.

Bekliyorum.

Ben şimdi aradım 8 mbps yerine 16 mgps ve adil kullanık kotası 75 gb ye çıkartılıyor tarifesi 49 tl olarak belirlenmiş . Bu işlemi telefondan da yapabiliyorsunuz ama hat sahibinin yanınızda olması gerekiyor . 5 tl bir fark ile tarifeniz değişiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…