ADM Ryzen 3700X ve RX 5700 XT sistem ne kadar tutar?

RTX 2070 Super 50 dolar daha pahalı olacak diye biliyorum. Birde tam olarak super serisi ne zaman çıkıcak?
9 temmuzda dünya çapında satılmaya başlancak dendi. Tahminimce 1 hafta içinde bize de gelir.
50 dolar daha pahalı ama hakkını veriyor. Daha iyi perfirmans ve ray tracing gibi avantajları var. Ben de 2070 super almayı planlıyorum kendime bence siz de bir düşünün derim

10000 TL param var(küsuratı saymıyorum). Bütçeyi aşmamam gerek ne yapsam bilemiyorum. Birde artık sistemlerde HDD yerine çift SSD mi kullanılıyor?

HDD yerine SSD alıp çift SSD mi kullanmamı öneriyorlar? Pek anlayamadım.
Bence 1 tane büyük kapasiteli ssd almak daha mantıklı. Kasanızda sınırsız ssd koyabileceğiniz alan yok sonuçta. M.2 ssd'leri sadece kyun oynayacaksanız almanızı pek önermem şu anda. Daha pahalılar. Onun yerine daha çok depolama alanı sunan sata ssd almanızı öneririm. (500 ve 1000gb)

Bilmediğimden soruyorum seçtiğiniz PSU'daki CPU girişi 4+4, anakarttaki ise 8+4 bu sorun oluşturur mu?

@MELLARK RTX 2070 SUPER RTX 2070 fiyatına satılacak(500$). 50 dolar fazla olan RTX 2060 SUPER.
5700XT’den 50 dolar daha pahalı 2070 super ben onu kastetmiştim.
Bilmediğimden soruyorum seçtiğiniz PSU'daki CPU girişi 4+4, anakarttaki ise 8+4 bu sorun oluşturur mu?
Technopat bu öneride bulunmuştu. Kendi sistem tavsiyelerinde var. Sıkıntı olucak olsa bence paylaşmazlardı diye düşünüyorum.
Arkadaslar 5700 XT Turkiye fiyatı belli oldu. Siz ne düşünüyorsunuz. 2070 Super yerine alınır bence , aradaki fiyat farkini iyice acmislar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…