Merhabalar. İnternette maksem V10 kurumsal bir script kurdum web siteme, SQL okuttum. Site sorunsuz bir şekilde aktif edildi. Admin paneline giriş ekranı geliyor, e-posta ve şifre yazıyorum.

Kod:
SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'tadiyaco_kenan'@'localhost' (using password: YES)

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/nisamtco/public_html/site/idare/giriskontrol.php:1) in /home/nisamtco/public_html/site/idare/giriskontrol.php on line 3

Fatal error: Call to a member function prepare() on null in /home/nisamtco/public_html/site/idare/giriskontrol.php on line 5

böyle bir hata ile karşılaşıyorum.

giriskontrol.php dosyasını açtığımda

<?php

include ('db.php');

session_start();

$giris = $bag->prepare("select * from yonetim where email=? and pass=?");

if ($_POST) {

$mail = $_POST['mail'];

$pass = $_POST['pass'];

$giris->execute(array($mail,$pass));

$parcala = $giris->fetch(PDO::FETCH_ASSOC);

$kontrol = $giris->rowCount();

}

if ($kontrol) {

$_SESSION['giris'] = $parcala['email'];

$_SESSION['name'] = $parcala['adi_soyadi'];

echo "<center><h1>Giriş Başarılı yönlendiriliyorsunuz...</h1>";

header('refresh:2; url=anasayfa.php');

}else{

echo header('location:index.php');

}

?>

Böyle bir yazılar geliyor. Fazla anlamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana dizindeki db.php ve idare/db.php dosyalarını kendi veritabanı bilgilerinize göre değiştirin. Sanırım idare dizinindeki db.php dosyasını unutmuşsunuz.

giriskontrol.php on line 3 ve 5 de ne var ? kodları atarmısın

giriskontrol.php on line 3 ve 5 de ne var ? kodları atarmısın
Üstte sorunun çözümünü yazdım. 3. Satırda oturum başlatılıyor. 5. Satırda da $giris değişkeni ile kullanıcı adı ve şifre çekiyor veritabanından.

Sorun şu ki, arkadaşımız db.php dosyasını kendine göre düzenlemiş ama idare/db.php dosyasını düzenlememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…