Enesmao Hectopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 58 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #1 Oturum açarken sol altta administrator gözüküyor. Bunu buradan kaldırmak ıstıyorum. Herhangi bir zararı var mı PC'yi bölüyor mu?
Oturum açarken sol altta administrator gözüküyor. Bunu buradan kaldırmak ıstıyorum. Herhangi bir zararı var mı PC'yi bölüyor mu?
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2021 #2 Enesmao dedi: Oturum açarken sol altta administrator gözüküyor. Bunu buradan kaldırmak ıstıyorum. Herhangi bir zararı var mı PC'yi bölüyor mu? Eki Görüntüle 1237589 Genişletmek için tıkla... Eğer tek kullanıcı varsa kaldıramazsın ama iki kullanıcı varsa yönetici olanı kullanma gerekiyor çoğu işlemde yönetici onayı istiyor windows.
Enesmao dedi: Oturum açarken sol altta administrator gözüküyor. Bunu buradan kaldırmak ıstıyorum. Herhangi bir zararı var mı PC'yi bölüyor mu? Eki Görüntüle 1237589 Genişletmek için tıkla... Eğer tek kullanıcı varsa kaldıramazsın ama iki kullanıcı varsa yönetici olanı kullanma gerekiyor çoğu işlemde yönetici onayı istiyor windows.