Çözüldü Administrator Kullanıcısını Etkinleştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Truebred

Hectopat
Herkese merhabalar iyi günler, geçenlerde maalesef hesabımı admin tarafından standart kısma çevirdim ve geri admin kısmına alamadığımdan dolayı neredeyse hiçbir şey yapamıyorum. Kullanıcı tarafımı yeniden nasıl admin yetkilerine kavuşturabilirim? İnternette aradım ancak genelde farklı sonuçlar çıktı. Yardımlarınızı bekliyorum... Örnek:

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft'un Windows içinde hali hazırda tuttuğu Administrator hesabına giriş yapmanız gerekli. Yalnız bu hesaba geçiş kolay olmuyor. Başlangıç ekranına gidip kendi isminizin üstüne bastıktan sonra altındaki menüden "ASP.NET veya Guest" hesabına basıp girmeyi dener misiniz? ASP.NET denerseniz giriş yapmayacaktır ama kullanıcı seçim ekranında başka bir kullanıcı seçeneği çıkacaktır. Oraya Administrator dedikten sonra şifreyi boş bırakıp girmeyi dener misin?

Kendi ismime tıkladıktan sonra maalesef dediğiniz seçenekler bulunmuyor. Resimdeki gibi:

Sistemi güvenli modda açıp dener misin? Şöyle bir liste göreceksin:

Eki Görüntüle 45400

Allah razı olsun. Dediğin iki seçenek çıkmadı ancak şöyle bir şey yaptım. Güvenli mod ile açtım ve başlangıç ekranında ismime tıkladım. Altta tek seçenek çıktı oda Administrator seçeneği idi. Ona tıkladım ve oraya geçtim. Oradan denetim masasından kullanıcıları düzenleden kendi hesabımı yönetici yaptım. Bilgisayarı yeniden başlattım ve yönetici olduğundan artık her şeye kolayca ulaşabiliyorum.
Tekrar çok teşekkür ederim. Konu çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…