sufrawni Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 28 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2025 #1 Administrator hesabını silmek istiyorum lakin bir türlü Windows sildirtmiyor. Ne yapmalıyım? Denetim Masası da sildirtmiyor. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 68,8 KB · Görüntüleme: 31 Screenshot_2.png 8,8 KB · Görüntüleme: 30 Screenshot_3.png 22,9 KB · Görüntüleme: 28
Administrator hesabını silmek istiyorum lakin bir türlü Windows sildirtmiyor. Ne yapmalıyım? Denetim Masası da sildirtmiyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 19 Ocak 2025 #2 Netplwiz ekran görüntüsü atar mısın?
chaos_tr Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 sufrawni dedi: Administrator hesabını silmek istiyorum lakin bir türlü Windows sildirtmiyor. Ne yapmalıyım? Denetim Masası da sildirtmiyor. Genişletmek için tıkla... Administratoru silmek için administrator olarak oturum açmalısın.
sufrawni dedi: Administrator hesabını silmek istiyorum lakin bir türlü Windows sildirtmiyor. Ne yapmalıyım? Denetim Masası da sildirtmiyor. Genişletmek için tıkla... Administratoru silmek için administrator olarak oturum açmalısın.