TahaardaK Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #1 Administrator şifremi unuttum ve hiçbir şey yapamıyorum. USB yok parolayı da sıfırlayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2020
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #2 TahaardaK dedi: Administrator şifremi unuttum ve hiçbir şey yapamıyorum. USB yok parolayı da sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda çalıştırmayı dene. Olmaz ise USB bulup slax kur. USB'den Boot ettikten sonra o dosyayı açıp ya da silebilirsin sana kalmış.
TahaardaK dedi: Administrator şifremi unuttum ve hiçbir şey yapamıyorum. USB yok parolayı da sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenli modda çalıştırmayı dene. Olmaz ise USB bulup slax kur. USB'den Boot ettikten sonra o dosyayı açıp ya da silebilirsin sana kalmış.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 13 Kasım 2020 #3 Google hesabınıza bağlıysa o yolla sıfırlayabiliyor olmanız lazım.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.133 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #4 Değiştirebilirsin fakat USB lazım. Edit: Pardon tablet bilgisayar içinmiş görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Değiştirebilirsin fakat USB lazım. Edit: Pardon tablet bilgisayar içinmiş görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 13 Kasım 2020 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: Şununla değiştirebilirsin fakat USB lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
ÇAĞATAY TORUN dedi: Şununla değiştirebilirsin fakat USB lazım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
SeastoreKing Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.455 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #6 TahaardaK dedi: Administrator şifremi unuttum ve hiçbir şey yapamıyorum. USB yok parolayı da sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon bilgisayar şifresini unutmuşsun. USB şart.
TahaardaK dedi: Administrator şifremi unuttum ve hiçbir şey yapamıyorum. USB yok parolayı da sıfırlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon bilgisayar şifresini unutmuşsun. USB şart.