AdMob "Gösterebileceğiniz reklam sayısı kısıtlanmıştır." Sorunu

Yer
Kuşadası
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim bir uygulamam var ve benim bu uygulamadan para kazanabilmek için AdMob hesabına sahip olmam gerekiyordu, açtım. İyi güzel kullanıyoruz işte, 100 TL'yi geçti falan, hesabımda bir uyarı çıktı "Gösterebileceğiniz reklam sayısı kısıtlanmıştır." Bunun sebeplerine bakacak olursak kendi reklamlarına tıklama, PIN kodunun size ulaşmaması ve benzeri nedenler. Bunlardan kendi reklamlarıma tıklama mecburen oluyordu ki yaptığım şey düzgün çalışıyor mu diye kontrol edesi geliyor insanın ve ayrıca PIN kodum da gelmedi. Yeni bir hesap daha açtım, o da aynı uyarıyı aldı. Bana yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok mutlu olurum.

Dostum biliyoruz ki Google şirketinin güvenlik kapsamı geniş.
Şüpheli bir hareket yaptığında Google'a bildirilir , ondan kısıtlama yemiş olabilirsin.
Bence destek almalısın google yetkililerinden.
Kendine iyi bak :)
--------------------------
Dostum yeni bir şey buldum , mobil uygulamada var fakat masa üstünde var mı bilmiyorum ama Politikalar diye bir yer var.
Orada bir kısıtlama yediysen gözüküyor oradan sebebini öğrenebilirsin.
Bakınca bir haber verirsen sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, benim bir uygulamam var ve benim bu uygulamadan para kazanabilmek için AdMob hesabına sahip olmam gerekiyordu, açtım. İyi güzel kullanıyoruz işte, 100 TL'yi geçti falan, hesabımda bir uyarı çıktı "Gösterebileceğiniz reklam sayısı kısıtlanmıştır." Bunun sebeplerine bakacak olursak kendi reklamlarına tıklama, PIN kodunun size ulaşmaması ve benzeri nedenler. Bunlardan kendi reklamlarıma tıklama mecburen oluyordu ki yaptığım şey düzgün çalışıyor mu diye kontrol edesi geliyor insanın ve ayrıca PIN kodum da gelmedi. Yeni bir hesap daha açtım, o da aynı uyarıyı aldı. Bana yardımcı olabilecek biri çıkarsa çok mutlu olurum.

Üzerinden zaman geçmiş bir konu ama cevap vermeden edemedim belki sonradan okuyanların işine yarar. Test etmek için kendi reklamlarıma tıklıyorum demişsiniz, bunu yapmamalısınız. İlla ki kendi reklam kodlarınızla test yapmak istiyorsanız test yaptığınız telefonu test cihazı olarak kodunuza eklemelisiniz ya da google'ın vermiş olduğu test ID 'lerini kullanmalısınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı