AdMob mobilde reklamlar gösterilmiyor

grkmklnc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Android için oyunumu Unity ile oluşturdum. AdMob'un ilgili kodlarını da projeye ekledim. Oyunum Play Store'da da yayınlandı. Test reklamları Unity editöründe düzgün şekilde çalışıyor ancak mobilde sanki hiç reklam yokmuş gibi gösterilmiyor. AdMob hesabım onaylı. Reklam birimlerinin kimliklerini ilgili kodlara yapıştırdım. Sorun nereden kaynaklanıyor olabilir? Telefonumu da test cihazı olarak ekledim ve orada da reklam gösterimi olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unityde gösteriyorsa sıkıntı yok, reklam göstermesi için oyunun biraz indirme alması lazım

Bende de aynı sorun var sen cozebildin mi sorunu eğer cozduysen nasıl? Bir de benim oyunum 200 indirmeyi geçti ama hâlâ reklam gösterilmiyor farkli bir neden mi var yoksa hala indirme az mi

Bende de aynı sorun var sen cozebildin mi sorunu eğer cozduysen nasıl? Bir de benim oyunum 200 indirmeyi geçti ama hâlâ reklam gösterilmiyor farkli bir neden mi var yoksa hala indirme az mi
Maalesef çözemedim. Admob arayüzünden baktığımda da reklam isteği hiç gelmiyor gibi görünüyor. Oysa Unity'de görünüyor. Oyun geliştirme kariyerim başlamadan bitti

Xml dosyasina kendi reklam kimliginizi girin, muhtemelen girmediginiz icin reklamlariniz gosterilmiyor. Bu arada indirilme sayisiyla alakasi yok, direk reklam gosterilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…