dragon3503 Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba Adobe 2020 PC'den kaldıramıyorum. program ekle ve kaldıra giriyyorum ve kalkmıyor. fotğrafını veya videosunu koyacağım şimdi. Her yerden kapalı kaldırmayı açıyorum ve ve bu çıkıyor başka hiçbir yerden açık değil. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2024
Arkadaşlar merhaba Adobe 2020 PC'den kaldıramıyorum. program ekle ve kaldıra giriyyorum ve kalkmıyor. fotğrafını veya videosunu koyacağım şimdi. Her yerden kapalı kaldırmayı açıyorum ve ve bu çıkıyor başka hiçbir yerden açık değil.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.328 Makaleler 8 Çözümler 179 8 Ağustos 2024 #2 Görev Yöneticisi'ni açın ve Adobe ile ilgili tüm açık uygulamaların görevini sonlandırıp deneyin.
SUKUPI1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 dragon3503 dedi: Arkadaşlar merhaba Adobe 2020 PC'den kaldıramıyorum. Program ekle ve kaldıra giriyyorum ve kalkmıyor. Fotğrafını veya videosunu koyacağım şimdi. Her yerden kapalı kaldırmayı açıyorum ve ve bu çıkıyor başka hiçbir yerden açık değil. Eki Görüntüle 2277668 Genişletmek için tıkla... Hocam Görev Yöneticisi'nden kapatın ondan sonra yine olmazsa arama çubuğuna kaldır yazıp program ekle kaldır bölmesine girip oradan deneyin.
dragon3503 dedi: Arkadaşlar merhaba Adobe 2020 PC'den kaldıramıyorum. Program ekle ve kaldıra giriyyorum ve kalkmıyor. Fotğrafını veya videosunu koyacağım şimdi. Her yerden kapalı kaldırmayı açıyorum ve ve bu çıkıyor başka hiçbir yerden açık değil. Eki Görüntüle 2277668 Genişletmek için tıkla... Hocam Görev Yöneticisi'nden kapatın ondan sonra yine olmazsa arama çubuğuna kaldır yazıp program ekle kaldır bölmesine girip oradan deneyin.
unwanted Decapat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Sağ alt köşede gizlenen iconlar var ya büyük ihtimal creative cloud açık kalmıştır ordan sağ tıkla çıkış yap kapat görev yönetecisinden de Adobe ile gördüğün tüm her şeyi sonlandır. Olmuyorsa your uninstaller kur
Sağ alt köşede gizlenen iconlar var ya büyük ihtimal creative cloud açık kalmıştır ordan sağ tıkla çıkış yap kapat görev yönetecisinden de Adobe ile gördüğün tüm her şeyi sonlandır. Olmuyorsa your uninstaller kur