swisha Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Merhaba YouTube başlamak istiyorum o yüzden Premiere Pro alacaktım. Sitesi dışında birkaç satan yer gördüm. Sınırsiz süresini aylık fiyatına satiyorlar. Bunlar güvenilir mi bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Merhaba YouTube başlamak istiyorum o yüzden Premiere Pro alacaktım. Sitesi dışında birkaç satan yer gördüm. Sınırsiz süresini aylık fiyatına satiyorlar. Bunlar güvenilir mi bilginiz var mı?
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 31 Ocak 2025 #2 Nereden aldığınıza, nasıl durumları kabul ederek aldığınıza göre değişir. Hesaplar paylaşımlı mı mesela.
Nereden aldığınıza, nasıl durumları kabul ederek aldığınıza göre değişir. Hesaplar paylaşımlı mı mesela.
swisha Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 expart dedi: Nereden aldığınıza, nasıl durumları kabul ederek aldığınıza göre değişir. Hesaplar paylaşımlı mı mesela. Genişletmek için tıkla... Sadece Premiere mesela 489 TL tek lisans adlı bir site.
expart dedi: Nereden aldığınıza, nasıl durumları kabul ederek aldığınıza göre değişir. Hesaplar paylaşımlı mı mesela. Genişletmek için tıkla... Sadece Premiere mesela 489 TL tek lisans adlı bir site.
expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 31 Ocak 2025 #4 swisha dedi: Sadece Premiere mesela 489 TL tek lisans adlı bir site. Genişletmek için tıkla... Yanlış değilsem setup dosyası diyor, siz eğer güvenli şekilde istiyorsanız en güvenli yol lisans almaktır.
swisha dedi: Sadece Premiere mesela 489 TL tek lisans adlı bir site. Genişletmek için tıkla... Yanlış değilsem setup dosyası diyor, siz eğer güvenli şekilde istiyorsanız en güvenli yol lisans almaktır.