Çözüldü Adobe Acrobat bir sayfadaki dört sayfa nasıl tek sayfa haline getirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Adobe Acrobat'ta bir sayfadaki dört sayfayı nasıl ayırırım sağ üstteki 2. sayfayı A4 kağıdına tek sayfa olarak yazdırmak istiyorum. 3. ve 4. sayfalar da başka kağıda yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Ekran görüntüsü 2023-11-11 164255.png

Adobe Acrobat'ta bir sayfadaki dört sayfayı nasıl ayırırım sağ üstteki 2. sayfayı A4 kağıdına tek sayfa olarak yazdırmak istiyorum. 3. ve 4. sayfalar da başka kağıda yazdırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Eki Görüntüle 2010607

Print screen alarak her bir kısmı ayrı ayrı paint yapıştır daha sonra keyfine göre istediğin kadar çıktı alabilirsin.

Bölme yapacaksan online ücretsiz bir editör bul. Mesela burada bir dene. Sayfada biraz aşağıda kaydır ve ilk sıra solda bölme yazar zaten.

Bölme yapacaksan online ücretsiz bir editör bul. Mesela burada bir dene. Sayfada biraz aşağıda kaydır ve ilk sıra solda bölme yazar zaten.

Sayfaları ikiye bölüm dedim ve böyle oldu.
Hocam buradan yatay nasıl böleceğim? Her sayfayı kırmızı çizgiden bölmek istiyorum.

Ekran görüntüsü 2023-11-11 170849.png

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı