Adobe Acrobat "bu belge açılırken hata oluştu." uyarısı

BobTim

Yoctopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi kitaplara da artık zam geldi. O yüzden ben de çok para ödemeyeyim diye PDF kitap indirdim ama dosyayı açarken bir sorunla karşılaştım. Dosyaya 2 kere tıkladığımda Adobe Acrobat “bu belge açılırken hata oluştu. Dosya hasar gördü ve onarılamadı.” yazıyordu. Şimdi ben bu sorunu nasıl çözeceğim? Çözülmüyorsa bana PDF kitap indirebileceğim birkaç web site öneriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bildiğiniz gibi kitaplara da artık zam geldi. O yüzden ben de çok para ödemeyeyim diye PDF kitap indirdim ama dosyayı açarken bir sorunla karşılaştım. Dosyaya 2 kere tıkladığımda Adobe Acrobat “bu belge açılırken hata oluştu. Dosya hasar gördü ve onarılamadı.” yazıyordu. Şimdi ben bu sorunu nasıl çözeceğim? Çözülmüyorsa bana PDF kitap indirebileceğim birkaç web site öneriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kitapları anlaşmalı olduğu yerler dışında almak, e-kitap olarak indirmek yasal ve etik bir yol değildir, ve bu türden şeyleri konuşmak bu platformda yasaktır hocam.

Kitaplara gelen zamdan hepimiz şikayetçiyiz ancak bu alacağınız kitaba verilen emeği görmezden gelmeye değmez.

Okuma kitabı indiriyorsanız buna müsade eden yazarlar var, ancak diğer kitaplar için mümkün değil maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı