Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 3 Ekim 2023 #1 Bu zamana kadar hep crack acrobat kullandım. Creative Cloud aboneliği alınca orijinale geçtim ve aşırı derecede kasma var orijinal sürümde. Bu kasmayı nasıl düzeltebiliim?
Bu zamana kadar hep crack acrobat kullandım. Creative Cloud aboneliği alınca orijinale geçtim ve aşırı derecede kasma var orijinal sürümde. Bu kasmayı nasıl düzeltebiliim?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 3 Ekim 2023 #2 Ben de bu yüzden korsan kullandım. Çözüm bulamadım hiç. Orijinal yazılımlar böyle işte.
Y YusufMir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #3 Kanka görev yöneticisinden programa sağ tıklayıp çekirdelerin hepsini aktifleştirip dağıtmaya çalışır mısın? CPU 1 CPU 2 CPU 3... Şeklinde olacak.
Kanka görev yöneticisinden programa sağ tıklayıp çekirdelerin hepsini aktifleştirip dağıtmaya çalışır mısın? CPU 1 CPU 2 CPU 3... Şeklinde olacak.
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 3 Ekim 2023 #4 Öyle zaten ama değişen bir şey yok. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-03 214446.png 149 KB · Görüntüleme: 482
Y YusufMir Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #5 Knk sistem gereksinimlerine bir bak. Baktın olmuyor. Ucuzdan pahalıya yükseltmeye çalış. İlk Ram i arttır, sonra işlemci gibi
Knk sistem gereksinimlerine bir bak. Baktın olmuyor. Ucuzdan pahalıya yükseltmeye çalış. İlk Ram i arttır, sonra işlemci gibi
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 4 Ekim 2023 #6 YusufMir dedi: Knk sistem gereksinimlerine bir bak. Baktın olmuyor. Ucuzdan pahalıya yükseltmeye çalış. İlk Ram i arttır, sonra işlemci gibi Genişletmek için tıkla... Ryzen 7 7840hs işlemci, RTX 4060 GPU ve 16 GB Ram var kanka alakası yok.
YusufMir dedi: Knk sistem gereksinimlerine bir bak. Baktın olmuyor. Ucuzdan pahalıya yükseltmeye çalış. İlk Ram i arttır, sonra işlemci gibi Genişletmek için tıkla... Ryzen 7 7840hs işlemci, RTX 4060 GPU ve 16 GB Ram var kanka alakası yok.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 5 Ekim 2023 #7 Adobe desteğine yazın derim. Ofis bilgisayarlarında da Acrobat CC kullanıyoruz ve hiç bir kasma problemi yok. Bilgisayarlar da çok iyi değil
Adobe desteğine yazın derim. Ofis bilgisayarlarında da Acrobat CC kullanıyoruz ve hiç bir kasma problemi yok. Bilgisayarlar da çok iyi değil
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 5 Ekim 2023 #8 Things dedi: Adobe desteğine yazın derim. Ofis bilgisayarlarında da Acrobat CC kullanıyoruz ve hiç bir kasma problemi yok. Bilgisayarlar da çok iyi değil Genişletmek için tıkla... Desteğe ulaştım Windows 11 üzerinde uyumluluk sorunu olduğunu söylediler.
Things dedi: Adobe desteğine yazın derim. Ofis bilgisayarlarında da Acrobat CC kullanıyoruz ve hiç bir kasma problemi yok. Bilgisayarlar da çok iyi değil Genişletmek için tıkla... Desteğe ulaştım Windows 11 üzerinde uyumluluk sorunu olduğunu söylediler.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 5 Ekim 2023 #9 Ofiste win11 kullanıyoruz() biz de ama sıkıntı yok. Belki tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 5 Ekim 2023 #10 Things dedi: Ofiste win11 kullanıyoruz() biz de ama sıkıntı yok. Belki tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım ben de deli oldum yemin ediyorum. PDF düzenlemesi de yapabiliyor musunuz rahatça ?
Things dedi: Ofiste win11 kullanıyoruz() biz de ama sıkıntı yok. Belki tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım ben de deli oldum yemin ediyorum. PDF düzenlemesi de yapabiliyor musunuz rahatça ?