Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 5 Ekim 2023 #11 Meglore.ext4 dedi: Anlayamadım ben de deli oldum yemin ediyorum. PDF düzenlemesi de yapabiliyor musunuz rahatça ? Genişletmek için tıkla... Evet, düzenleme ve diğer fonksiyonlarda bir sorun yok. Hatta az önce denemiş bulundum. Windows 11 22H2 sürüm.
Meglore.ext4 dedi: Anlayamadım ben de deli oldum yemin ediyorum. PDF düzenlemesi de yapabiliyor musunuz rahatça ? Genişletmek için tıkla... Evet, düzenleme ve diğer fonksiyonlarda bir sorun yok. Hatta az önce denemiş bulundum. Windows 11 22H2 sürüm.
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 5 Ekim 2023 #12 Things dedi: Evet, düzenleme ve diğer fonksiyonlarda bir sorun yok. Hatta az önce denemiş bulundum. Windows 11 22H2 sürüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim ben bunu deli etti iyice. Siz hangi sürümünü kullanıyorsunuz acroobatın? Bana 2020 sürümünü kullanmamı tavsiye ettiler. Son düzenleme: 5 Ekim 2023
Things dedi: Evet, düzenleme ve diğer fonksiyonlarda bir sorun yok. Hatta az önce denemiş bulundum. Windows 11 22H2 sürüm. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğim ben bunu deli etti iyice. Siz hangi sürümünü kullanıyorsunuz acroobatın? Bana 2020 sürümünü kullanmamı tavsiye ettiler.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 5 Ekim 2023 #13 Meglore.ext4 dedi: Nasıl düzelteceğim ben bunu deli etti iyice. Siz hangi sürümünü kullanıyorsunuz acroobatın? Bana 2020 sürümünü kullanmamı tavsiye ettiler. Genişletmek için tıkla... Son sürümü olması lazım.
Meglore.ext4 dedi: Nasıl düzelteceğim ben bunu deli etti iyice. Siz hangi sürümünü kullanıyorsunuz acroobatın? Bana 2020 sürümünü kullanmamı tavsiye ettiler. Genişletmek için tıkla... Son sürümü olması lazım.
ozddemustafa Megapat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #14 Merhaba, Sistemimiz hemen hemen aynı, ben de aynı sorundan dert yanıyorum, PDF düzenlemek işkence oldu. Sorununa çözüm bulabildin mi?
Merhaba, Sistemimiz hemen hemen aynı, ben de aynı sorundan dert yanıyorum, PDF düzenlemek işkence oldu. Sorununa çözüm bulabildin mi?
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 9 Ekim 2023 #15 ozddemustafa dedi: Merhaba, Sistemimiz hemen hemen aynı, ben de aynı sorundan dert yanıyorum, PDF düzenlemek işkence oldu. Sorununa çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
ozddemustafa dedi: Merhaba, Sistemimiz hemen hemen aynı, ben de aynı sorundan dert yanıyorum, PDF düzenlemek işkence oldu. Sorununa çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
Thebarisugur Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #16 64 gb ram i7 12700h var bende de kasıyor aptalca bir durum