U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #1 Derslerimle ilgili PDF'leri açıyorum Adobe ile ama 5-10 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Çözümü nedir?
Derslerimle ilgili PDF'leri açıyorum Adobe ile ama 5-10 saniye sonra kendiliğinden kapanıyor. Çözümü nedir?
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #2 Orjinal mi ? Artı 0 Eksi
KS KS U Ufuk Kayax Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #3 ValveAdalet dedi: Orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... bilgisayarcıya yaptırmıştım. windows ve adobe kurulu geldi sistem Artı 0 Eksi
ValveAdalet dedi: Orjinal mi ? Genişletmek için tıkla... bilgisayarcıya yaptırmıştım. windows ve adobe kurulu geldi sistem
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #4 Ufuk Kayax dedi: bilgisayarcıya yaptırmıştım. windows ve adobe kurulu geldi sistem Genişletmek için tıkla... Korsandır o zaman, orjinalini yükleyin sorun düzelir. Artı 0 Eksi
Ufuk Kayax dedi: bilgisayarcıya yaptırmıştım. windows ve adobe kurulu geldi sistem Genişletmek için tıkla... Korsandır o zaman, orjinalini yükleyin sorun düzelir.