Adobe Acrobat Reader DC Yüklemesi Başarısız Oluyor

gizli kalsın

Hectopat
Adobe Reader X kullanıyordum; bugün sabah artık kullanılmıyor, güncelleme gerek gibi bir uyarı geldi. "Güncelleştir"e tıkladım, güncelleme başarısız oldu tarzında bir uyarı geldi, tamama tıkladığımda artık PDF'leri açamadığımı fark ettim. Adobe Reader X'i tekrardan kurmak umuduyla kaldırdım ve internetten çok araştırdım. Installer'ı açtım ama %50'ye geldiğinde "Yükleme başarısız oldu" hatasını aldım.
Özellikler: Windows 7, 64 Bit işletim sistemi.
Yardımcı olursanız sevinirim.

asdsasadasdsada.png

Adobe Reader X kullanıyordum; bugün sabah artık kullanılmıyor, güncelleme gerek gibi bir uyarı geldi. "Güncelleştir"e tıkladım, güncelleme başarısız oldu tarzında bir uyarı geldi, tamama tıkladığımda artık PDF'leri açamadığımı fark ettim. Adobe Reader X'i tekrardan kurmak umuduyla kaldırdım ve internetten çok araştırdım. Installer'ı açtım ama %50'ye geldiğinde "Yükleme başarısız oldu" hatasını aldım.
Özellikler: Windows 7, 64 Bit işletim sistemi.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 865374
PDF reader, PDF viewer | Adobe Acrobat Reader DC hocam burdan indirmeyi denermisin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı