gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #1 Merhabalar, bilgisayarı açtım ve Görev Yöneticisi'ni açtım. Böyle bir şey var. Bu nedir, virüs müdür, kaldırıyim mi, yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-01-02 115644.png 5 KB · Görüntüleme: 164 Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2022
Merhabalar, bilgisayarı açtım ve Görev Yöneticisi'ni açtım. Böyle bir şey var. Bu nedir, virüs müdür, kaldırıyim mi, yardım eder misiniz?
Çözüm iloveichigo 2 Ocak 2022 Adobe Acrobat PDF görüntüleyicinin güncelleme servisi. Sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirseniz daha iyi bilgi verebiliriz.
Adobe Acrobat PDF görüntüleyicinin güncelleme servisi. Sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirseniz daha iyi bilgi verebiliriz.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #2 Adobe Acrobat PDF görüntüleyicinin güncelleme servisi. Sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirseniz daha iyi bilgi verebiliriz. Artı 0 Eksi Çözüm
Adobe Acrobat PDF görüntüleyicinin güncelleme servisi. Sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirseniz daha iyi bilgi verebiliriz.
KS KS gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #3 iloveichigo dedi: Adobe Acrobat PDF görüntüleyicinin güncelleme servisi. Sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirseniz daha iyi bilgi verebiliriz. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri resim_2022-01-02_120925.png 14,1 KB · Görüntüleme: 168 Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Adobe Acrobat PDF görüntüleyicinin güncelleme servisi. Sağ tıklayıp dosya konumunu açabilirseniz daha iyi bilgi verebiliriz. Genişletmek için tıkla...
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #4 @gserkon sorun yok, güvenilir. Artı 0 Eksi
KS KS gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #5 iloveichigo dedi: @gserkon sorun yok, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Peki görevi sonlandır desem ne olur? Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: @gserkon sorun yok, güvenilir. Genişletmek için tıkla... Peki görevi sonlandır desem ne olur?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #6 gserkon dedi: Peki görevi sonlandır desem ne olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey. Arkaplanda Adobe Acrobat'ın güncellemelerini kontrol etmesini engellersiniz. Artı 0 Eksi
gserkon dedi: Peki görevi sonlandır desem ne olur? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey. Arkaplanda Adobe Acrobat'ın güncellemelerini kontrol etmesini engellersiniz.
KS KS gserkon Hectopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2022 #7 iloveichigo dedi: Hiçbir şey. Arka planda Adobe Acrobat'ın güncellemelerini kontrol etmesini engellersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler iyi günler. Artı 0 Eksi
iloveichigo dedi: Hiçbir şey. Arka planda Adobe Acrobat'ın güncellemelerini kontrol etmesini engellersiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler iyi günler.