Adobe After Effect Donma sorunu

ACRX

Hectopat
Daha fazla  
Adobe After Effect öğrenmek istiyorum ama ne zaman bir video atsam ve ya bir efekt uygulasam yanıt vermiyor ve video başlatınca bir kısma kadar güzel giden video bir kısımdan sonra ise donuyor ve ses gidiyor. Sorunu çözümü nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
sorunun çözümü yeni bir pc gibi görünüyor hatta mümküne bir tane macbook. Sebebi programın işlemci ve RAM'e aşırı yüklenmesi. Gereksiz programları kapatmayı deneyebilirsin ama ne kadar işe yarar bilemem

aynı sorun bende de var bilgisayarı yeni aldım ama aynı sorunu yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz
edit yaparken bir süre sonra program yanıt vermiyor diyip kapanıyor

Bilgisayarınızın donanımı düşükse, açılmaması normaldir. En son sürümleri güçlü donanımlara göre yazılıyor. Önceki sürümleri deneyin.

Bilgisayarınızın donanımı düşükse, açılmaması normaldir. En son sürümleri güçlü donanımlara göre yazılıyor. Önceki sürümleri deneyin.
Önceki sürümü nasıl indirebilirim sitesinde en güncel sürümü var önceki sürümü indirmek için cracklı mı indirmem gerek ?

Önceki sürümü nasıl indirebilirim sitesinde en güncel sürümü var önceki sürümü indirmek için cracklı mı indirmem gerek ?

Merhaba, After Effect bende ara sıra kullanıyorum bu bahsettiğinizi bende denedim. Eski versiyon yüklemekle çözülebilecek bir durum değil maalesef. Çok ciddi bir etkisi yok. Tamamen donanımla alakalı bir durum. Tamam ram önemli ama ekran kartı ve işlemci daha önemli. Sistem özelliklerini paylaşır mısınız?

Tabi

Model: Casper Excalibur
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz 2.81GHz

Yüklü bellek (RAM): 32,0 GB (kullanılabilir miktar: 31,7 GB)
Sistem türü: 64 Bit İşletim sistemi, X64 tabanlı işlemci

Merhaba,
Sanırım bilgisayarın bu. Yanlışım varsa düzeltin.
İşlemci detayına baktığımız zaman 7. nesil ama bunda masaüstü performası almanız mümkün görünmüyor. Ekran kartın o sisteme göre iyi sayılır. Sanırsam 640 cuda core olmalı. Burada işlemci cache 6mb görüyorum. Bu sistem render de size çok sıkıntı yaşatır. Donma kasma ve ısınma sorunu yaşarsınız. Yine de forumda bu konu ile ilgili baze ince ayarlar yayınlanmıştı sanırım. Bu ayarları yaparsan faydalı olabilir fakat performans için ciddi etki kazandıramaz.

After Effects Programında Render Süresini Kısaltmak İçin İpuçları

Gözatınız: Casper Excalibur i7 7700k

İntahar edesim geldi şimdi...
Bilgisayarı alalı 5-6 ay oldu . Bilseydim gerçekten almazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…