A Aras Özkaymakçı Kilopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2017 #1 Öncellikle herkese iyi forumlar. Benim sorum şu ben ADOBE AFTER EFFECTS 2017 aldım ancak S_FlysEyeHex S_Glow S_GradientMulti S_Shake S_Warpbubble plugin'lerini arıyorum. ( Ücretsiz olursa sevinirim ) Link atar mısınız? Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2017
Öncellikle herkese iyi forumlar. Benim sorum şu ben ADOBE AFTER EFFECTS 2017 aldım ancak S_FlysEyeHex S_Glow S_GradientMulti S_Shake S_Warpbubble plugin'lerini arıyorum. ( Ücretsiz olursa sevinirim ) Link atar mısınız? Yardımlarınız için teşekkürler.
X xxmolinaxx Kilopat Katılım 3 Ocak 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2017 #2 Bu efektler hangi firmaya ait yazarsan daha kolay bulunur.
A Aras Özkaymakçı Kilopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 446 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2017 #3 xxmolinaxx dedi: Bu efektler hangi firmaya ait yazarsan daha kolay bulunur. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum problem orada.
xxmolinaxx dedi: Bu efektler hangi firmaya ait yazarsan daha kolay bulunur. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum problem orada.
Slaytech Dzn Femtopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #4 Aras Özkaymakçı dedi: Öncellikle herkese iyi forumlar. Benim sorum şu ben Adobe After Effects 2017 aldım ancak S_FlysEyeHex S_Glow S_GradientMulti S_Shake S_Warpbubble Plugin'lerini arıyorum. ( ücretsiz olursa sevinirim ) Link atar mısınız? Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu plugin sanırım Sapphire Plugin'i
Aras Özkaymakçı dedi: Öncellikle herkese iyi forumlar. Benim sorum şu ben Adobe After Effects 2017 aldım ancak S_FlysEyeHex S_Glow S_GradientMulti S_Shake S_Warpbubble Plugin'lerini arıyorum. ( ücretsiz olursa sevinirim ) Link atar mısınız? Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu plugin sanırım Sapphire Plugin'i