Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 3 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar Hydra'nın logo animasyon videosun aynısı yapmaya çalışıyorum ancak videounun 10:47'nci saniyesindeki kırmızı çizgiler bende ne yapsam da çıkmıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Ekranım şu şekilde; Bu da video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2019
Arkadaşlar Hydra'nın logo animasyon videosun aynısı yapmaya çalışıyorum ancak videounun 10:47'nci saniyesindeki kırmızı çizgiler bende ne yapsam da çıkmıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Ekranım şu şekilde; Bu da video; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 126350 Kilopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 220 Çözümler 2 3 Haziran 2019 #2 Sol altta katmanların olduğu yerde "sağ" katmanının görünürlüğü açan "göz" işareti kapalı ona tıkla. Artı 0 Eksi