Conqueroor Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi düzgün çalışmıyor benim kullandığım sürümde mi sıkıntı var? (Son sürüm kullanıyorum.)Yoksa dosya mı bozuk internetten indirmiştim PSD dosyasını. Dosya Ekleri unknown.png 195,5 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi düzgün çalışmıyor benim kullandığım sürümde mi sıkıntı var? (Son sürüm kullanıyorum.)Yoksa dosya mı bozuk internetten indirmiştim PSD dosyasını.
Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #2 After Effects'in kendinde sorun yok. İndirdiğiniz dosyaların yerlerini değiştirdiyseniz after effetcs dosya yerlerini bulamadığı için öyle görünüyor.
After Effects'in kendinde sorun yok. İndirdiğiniz dosyaların yerlerini değiştirdiyseniz after effetcs dosya yerlerini bulamadığı için öyle görünüyor.
Areus Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 246 Yer Edirne 5 Temmuz 2022 #3 Proje dosyasındaki dosyalar, videolar sizde olmadığı için böyle gözüküyor.
Conqueroor Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #4 Pointaq dedi: After Effects'in kendinde sorun yok. İndirdiğiniz dosyaların yerlerini değiştirdiyseniz after effetcs dosya yerlerini bulamadığı için öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim? Areus dedi: Proje dosyasındaki dosyalar, videolar sizde olmadığı için böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim? Son düzenleme: 5 Temmuz 2022
Pointaq dedi: After Effects'in kendinde sorun yok. İndirdiğiniz dosyaların yerlerini değiştirdiyseniz after effetcs dosya yerlerini bulamadığı için öyle görünüyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim? Areus dedi: Proje dosyasındaki dosyalar, videolar sizde olmadığı için böyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltirim?
Areus Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 246 Yer Edirne 5 Temmuz 2022 #5 Conqueroor dedi: Nasıl düzeltirim? Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... O dosyaları bulup indirmen gerekiyor.
Conqueroor dedi: Nasıl düzeltirim? Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... O dosyaları bulup indirmen gerekiyor.
Pointaq Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #6 İndirdiğiniz dosyanın resmini paylaşabilirmisiniz.