Adobe After Effects ile ilan için resim düzenleme

Makaleler
12
Daha fazla  
Merhabalar ben bir sitede ürün satıyorum. GameSatış diye biR yerde orada ilanlarımızı eklerken küçük resimler ekliyoruz ürünle alakalı. İşte bende direk Google'den alıp ekliyordum. Ama sitedeki bir kişiden aldığım şu küçük resimleri çok güzel yapan bir satıcı bana Adobe After Effects'ten yaptığını söyledi. Ben de indirdim bu programı. Yani ben de çok anlamam o yüzden YouTube'den bakar yapıyorum. Kendim işte çerçeve için güzel gözüksün diye saber diye bir plugin yükledim. Ama onu yüklememle kaldım. İnternetten nereye bakarsam bakayım. Fotoğraf editleme hakkında bir video yok. Sadece işte nasıl hareketlendirirsin falan var. Kendim yapayım dedim. Bu seferde her şeyi ekliyorum resimi plugini ekliyorum. Ama bu sefer resim gidiyor. Sonrada onu düzelttim ama bu seferde plugin resimin altında kalıyor. Yani bu işlerden anlayan elbet vardır. Yardımcı olurlarsa sevinirim.
Örnek olarak yapmaya çalıştığım ilan resmi bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam afiş hazırlayacaksanız Photoshop uygulamasını kullanın. After Effects daha çok video üzerinde yapılacak efektler için kullanılır. Photoshop sadece fotoğraf için.

Fotoğrafı Photoshop'dan editleyip sadece hareketli kısmını After Effects'den yaparsanız daha sağlıklı olacaktır (Ateşli kısmın hareketli olduğunu varsaydım).

Eğer alev efekti vb. şeyler isterseniz Photoshop'ta bunu yine yapabilirsiniz. Hem boyut küçük olur hem de bilgisayarınız render konusunda sıkıntı yaşamaz.

Hocam afiş hazırlayacaksanız Photoshop uygulamasını kullanın. After Effects daha çok video üzerinde yapılacak efektler için kullanılır. Photoshop sadece fotoğraf için.
anladım saolun peki bunu nasıl yapacağıma dair bi video biliyormusunuz?
Fotoğrafı Photoshop'dan editleyip sadece hareketli kısmını After Effects'den yaparsanız daha sağlıklı olacaktır (Ateşli kısmın hareketli olduğunu varsaydım).
Yok ateşli kısmı hareketli değil.

anladım saolun peki bunu nasıl yapacağıma dair bi video biliyormusunuz?

Yok ateşli kısmı hareketli değil.
Hocam basitler, video izlemenize gerek yok. İlk olarak yeni dosya açın, boyutunu siz biliyorsunuz zaten. Sonra arka planı isterseniz siyah yapın veya bir fotoğraf ekleyin. Siz RDR2 koymuşsunuz, onun gibi bir fotoğraf koyun. CTRL+SHİFT+U ile siyah beyaz yapın güzel durur. Alevler için internette packler mevcut. Alevleri koyunca siyah olabilir, modu ekran yapın. Font olarak internette güzel fontlar var. Önerim Montserrat.

Tamam öyle yapacağım. Çok teşekkürler yardımınız için.

Reis Adobe Photoshop için internette öyle bir pack bulamadım. Senin bildiğin var mı? Onu indireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…