M Mami2003 Picopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 Adobe AE 21 kullanıyorum. Sade editler yapıyorum. Vuruşlarda sedece ekran beyaz küçük ve hoş bir şekilde parlasın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
Adobe AE 21 kullanıyorum. Sade editler yapıyorum. Vuruşlarda sedece ekran beyaz küçük ve hoş bir şekilde parlasın istiyorum. Nasıl yapabilirim?
KyzeVl Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Editör - Öğrenci 22 Aralık 2024 #2 Mami2003 dedi: Adobe AE 21 kullanıyorum. Sade editler yapıyorum. Vuruşlarda sedece ekran beyaz küçük ve hoş bir şekilde parlasın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Lens blur efekti. Artı 0 Eksi
Mami2003 dedi: Adobe AE 21 kullanıyorum. Sade editler yapıyorum. Vuruşlarda sedece ekran beyaz küçük ve hoş bir şekilde parlasın istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Lens blur efekti.
KS KS M Mami2003 Picopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #3 KyzeVl dedi: Lens blur efekti. Genişletmek için tıkla... reis o bulanık yapıyo ama ben sadece ekran hafif parlasın yani parlaklık %200 olsun vb Mami2003 dedi: reis o bulanık yapıyo ama ben sadece ekran hafif parlasın yani parlaklık %200 olsun vb Genişletmek için tıkla... KyzeVl dedi: Lens blur efekti. Genişletmek için tıkla... birde bu valorant editlerinde hani ekran hafif karanlık olur keskinlik falan olur ya o efektlerde lazım bana Artı 0 Eksi
KyzeVl dedi: Lens blur efekti. Genişletmek için tıkla... reis o bulanık yapıyo ama ben sadece ekran hafif parlasın yani parlaklık %200 olsun vb Mami2003 dedi: reis o bulanık yapıyo ama ben sadece ekran hafif parlasın yani parlaklık %200 olsun vb Genişletmek için tıkla... KyzeVl dedi: Lens blur efekti. Genişletmek için tıkla... birde bu valorant editlerinde hani ekran hafif karanlık olur keskinlik falan olur ya o efektlerde lazım bana
KyzeVl Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Editör - Öğrenci 22 Aralık 2024 #4 Mami2003 dedi: reis o bulanık yapıyo ama ben sadece ekran hafif parlasın yani parlaklık %200 olsun vb birde bu valorant editlerinde hani ekran hafif karanlık olur keskinlik falan olur ya o efektlerde lazım bana Genişletmek için tıkla... Örnek atarsan daha iyi olur ama, eğer sadece parlaklık parıltı istiyorsan exposure. Artı 0 Eksi
Mami2003 dedi: reis o bulanık yapıyo ama ben sadece ekran hafif parlasın yani parlaklık %200 olsun vb birde bu valorant editlerinde hani ekran hafif karanlık olur keskinlik falan olur ya o efektlerde lazım bana Genişletmek için tıkla... Örnek atarsan daha iyi olur ama, eğer sadece parlaklık parıltı istiyorsan exposure.
KS KS M Mami2003 Picopat Katılım 24 Ekim 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #5 KyzeVl dedi: Örnek atarsan daha iyi olur ama, eğer sadece parlaklık parıltı istiyorsan exposure. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et örnek Artı 0 Eksi
KyzeVl dedi: Örnek atarsan daha iyi olur ama, eğer sadece parlaklık parıltı istiyorsan exposure. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et örnek
KyzeVl Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Editör - Öğrenci 22 Aralık 2024 #6 Mami2003 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et örnek. Genişletmek için tıkla... Beyaz Solid layer kullananbilirsin, exposure kullanabilirsin, blurunu kapatıp lens blurdaki exposure u kullanabilirsin. Kısaca exposure ve türleri bu efekt. Dediğim gibi beyaz Solid layer da bir seçenek. Artı 0 Eksi
Mami2003 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et örnek. Genişletmek için tıkla... Beyaz Solid layer kullananbilirsin, exposure kullanabilirsin, blurunu kapatıp lens blurdaki exposure u kullanabilirsin. Kısaca exposure ve türleri bu efekt. Dediğim gibi beyaz Solid layer da bir seçenek.