Adobe After Effects System Compatibility Report

Makaleler
3
Yer
Amasya Geydoğan
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attıktan sonra en güncel sürücüleri yükledim ve adobenin bütün ürünlerinde bu hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (78).png
    Ekran Görüntüsü (78).png
    30 KB · Görüntüleme: 285
Nvidia denetim masası>3D ayarların yönetilmesi>OpenGL ile Görüntü oluşturma GPU'su seçeneğini ekran kartınız olarak seçin. Sorun %90 çözülecektir.

Nvidia denetim masası>3D ayarların yönetilmesi>OpenGL ile Görüntü oluşturma GPU'su seçeneğini ekran kartınız olarak seçin. Sorun %90 çözülecektir.
Ekran Kartım AMD ve arayüzü çok yeni ayarlar nerede tam olarak bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (113).png
    Ekran Görüntüsü (113).png
    72,3 KB · Görüntüleme: 373
  • Ekran Görüntüsü (114).png
    Ekran Görüntüsü (114).png
    105 KB · Görüntüleme: 206
Adobe 2020 sürümleriyle birlikte sistem uyumluluk raporunu devreye soktu. Ben birkaç kez denedim ancak iyi sonuç vermediler. Yani güncelledikten sonra sistem daha kararsız hale gelebiliyor. Her seferinde sorun çıkartacağı için 2019 sürümüne geçiş yaptım. Zaten yıllardır kurgu işiyle uğraşınca genellikle son sürümlere anında geçiş yapmam :) Bu arada alttaki Continue butonuna tıklayarak her seferinde bu sayfadan kaçabilirsin. Güncelle dedikten sonra sistemin kararsız hale gelirse downgrade yap ya da format :)

Adobe 2020 sürümleriyle birlikte sistem uyumluluk raporunu devreye soktu. Ben birkaç kez denedim ancak iyi sonuç vermediler. Yani güncelledikten sonra sistem daha kararsız hale gelebiliyor. Her seferinde sorun çıkartacağı için 2019 sürümüne geçiş yaptım. Zaten yıllardır kurgu işiyle uğraşınca genellikle son sürümlere anında geçiş yapmam :) Bu arada alttaki Continue butonuna tıklayarak her seferinde bu sayfadan kaçabilirsin. Güncelle dedikten sonra sistemin kararsız hale gelirse downgrade yap ya da format :)
Sorun geçmek değil geçince video editlerken aşırı bir performans düşüklüğü yaşıyorum onun için amd devreye sokmak istedim o zaman şimdi eski bir sürücü yükleyeyim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı