Adobe After Effects ve Adobe Premiere Programları için sistem toplama

Serkan1295

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Adobe After Effects ve Premiere Programları için bilgisayar toplamak istiyorum. Bilgisayar bileşenleri konusunda çok fazla bilgim yok örnegin hangi anakarta hangi islemci RAM vs. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bütçem en fazla 3000 lira. Bu fiyata göre en iyi bilgisayari toplamak istiyorum.

Hocam, ekran kartı en az gtx 760 olmalı bütçe varsa 970 al bu çok önemli. İşlemci ise i7 alınmalı 4790 veya 4790k ram en az 8gb olmalı. Ssd şart değil ben kullanmıyorum.1 tb harddisk geyet yeterli hız konusunda sıkıntı olmuyor. Vatan bilgisayara gidersen onlar uyumluluk konusunda yardımcı olurlar.

Gtx 970 alırsan çalışma ara yüzündeki performansın çok iyi olur tabi hangi çözünürlükte ve nasıl işler yapacağınada bağlı. Ben 1080p yapıyorum şu an için yetiyo ama ekran kartında bütçeyi zorla gtx 970 al ya da daha da üstü. Gpu render da sıkıntı yaşamazsın yani. Biraz neler yapacağını söylersen daha iyi olur.

Render için cuda hızlandırmansı çok müthiş iş yapar. Cuda bilindiği gibi nvidia desteklidir. Bu yüzden gtx 970 ve üsütü işinizi görecrktir. Öte yandan ram değerinin 16gb tan aşağı olmamasına dikkat edin. İşlemcinizi bütçeniz yetiyosa skylake i7 serisi, yetmiyorsa 4790k dan yana kullanın.

Hocam, ekran kartı en az gtx 760 olmalı bütçe varsa 970 al bu çok önemli. İşlemci ise i7 alınmalı 4790 veya 4790k ram en az 8gb olmalı. Ssd şart değil ben kullanmıyorum.1 tb harddisk geyet yeterli hız konusunda sıkıntı olmuyor. Vatan bilgisayara gidersen onlar uyumluluk konusunda yardımcı olurlar.
Kardeşim ben çift r9-380 kullanmış birisiyim sli ile sonra baştan dizdim sistemi be gtx 960 4gb strix ve 8 gb gddr4 2133mhz ram kullanıyorum mümkünse ekran kartından kısılır ve ram ağırlanır 3d tasarım yapmayacaksa ekran kartını fazla yükseltmenin manası yok adobe after effects tam bir ram canavarı rewiev özellğini kasmadan kullanmak isteyen biri minimum 12-16 gb ram kullanmalı bende ram yükselteceğim dolar düşünce

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı