Adobe Audition'da EQ nasıl saniyeye göre ayarlanır?

Katılım
27 Ekim 2018
Mesajlar
7.942
Makaleler
21
Çözümler
30
Merhabalar, bu programda EQ nasıl saniyeye göre ayarlanır? EQ ayarım mesela sesin 12. saniyesinde devreye girsin 13.saniyesinden 15. saniyeye kadar da yavaşca kaybolsun istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Adobe Premiere Pro'da falan video işlerinde bu tek tuşla oluyor ama bu ses programında bunu çözemedim. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Otomasyon yazarak yapabilirsiniz diyelim fx rack'a eq attınız bu fx rack'ın mix değerine keyframe verirseniz ve otomasyon yazarsanız mümkün alta ss koyuyorum fakat bence pratik değil.

1697376278773.png


eq eklemek istediğiniz ses parçasını çoğaltıp bir eq'lu bir eq'suz versiyonunu yaparsanız ikisi arasında crossfade yapabilirsiniz ben bu şekilde yapıyorum daha pratik oluyor. Gerçi ben Audition kullanmıyorum belki daha pratik bir yolu vardır bilen varsa yanıtlar zaten.

Kolaylıklar diliyorum iyi çalışmalar.
 
Ben Studio One (Presonus) kullanıyorum. Audition çok güzel bir program Cooledit zamanından beri işim düştüğünde kullanırım fakat ben ekstra müzik vs. yaptığım için Midi kanallarına da itiyacım var. Logic, Protools, Cubase yıllar içerisinde hepsini kullandım.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı