G Ghost_warrior Hectopat Katılım 19 Mart 2014 Mesajlar 14 Yer Persembe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2020 #1 Merhaba. Windows 7 32 Bit laptopumuza Adobe connect masaüstü uygulamasını indirmeye çalışıyorum. Sitesinden indirme programını indirdim ama indirme başarısız diye hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba. Windows 7 32 Bit laptopumuza Adobe connect masaüstü uygulamasını indirmeye çalışıyorum. Sitesinden indirme programını indirdim ama indirme başarısız diye hata veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 3 Ekim 2020 #2 Hatayı ekran görüntüsü alarak bize gönderebilir misiniz? Artı 0 Eksi
nisaaa Femtopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 6 4 Ekim 2020 #3 Aynı sorun bende de mevcut. şu hatayı alıyorum. en kısa sürede halletmem lazım yardımcı olabilir misiniz? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 48,1 KB · Görüntüleme: 126 Artı 0 Eksi
Aynı sorun bende de mevcut. şu hatayı alıyorum. en kısa sürede halletmem lazım yardımcı olabilir misiniz?
KS KS G Ghost_warrior Hectopat Katılım 19 Mart 2014 Mesajlar 14 Yer Persembe Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2020 #4 nisaaa dedi: Aynı sorun bende de mevcut. şu hatayı alıyorum. en kısa sürede halletmem lazım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Standalone yazan linkten indirdik oldu bu sefer Artı 0 Eksi
nisaaa dedi: Aynı sorun bende de mevcut. şu hatayı alıyorum. en kısa sürede halletmem lazım yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Standalone yazan linkten indirdik oldu bu sefer
nisaaa Femtopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 6 9 Ekim 2020 #5 Ghost_warrior dedi: Standalone yazan linkten indirdik oldu bu sefer Genişletmek için tıkla... linki paylaşır mısınız benimle Artı 0 Eksi
Ghost_warrior dedi: Standalone yazan linkten indirdik oldu bu sefer Genişletmek için tıkla... linki paylaşır mısınız benimle
fatihgn7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1.095 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2020 #6 Ghost_warrior dedi: Standalone yazan linkten indirdik oldu bu sefer Genişletmek için tıkla... Bu şekilde arkadaşımın bilgisayarına yüklemeyi başardık. Artı 0 Eksi
Ghost_warrior dedi: Standalone yazan linkten indirdik oldu bu sefer Genişletmek için tıkla... Bu şekilde arkadaşımın bilgisayarına yüklemeyi başardık.