Windows 10'lu bilgisayarınız varsa onda deneyin. Ben Windows 7'de çalışmayanları 10'da çalıştırıyorum.
Veya IObit ile kalıntıları ile beraber temizleyip tekrar kurun.
Download IObit Uninstaller 15 Free - 100% Free Uninstall Programs & Plugins
The best uninstaller program: thoroughly uninstall and remove programs and delete apps on Windows. Force remove unwanted software with free uninstall tool. Fully support Windows 11.www.iobit.com
Bu videoyu izleyerek deneyin.
Deneyeceğim şimdi umarım olur. Teşekkürler.
daha önce aynı bilgisayara programı kurdum fakat şu an olmuyor. bahsettiğiniz yolu da denedim fakat sıkıntı çözülmediZaten program çözemezse tek çareniz Windows 10 kullanmaktır. Sizin sisteminiz yüksektir. Örnek vereyim
2 GB RAM DDR3 1333 MHz
Intel Pentium B960 2.20 GHz X64
5400 RPM 320 GB hddm var. Ama ben bu sisteme Windows 10 Home 64 Bit kurdum. Kolay gelsin.
Daha önce aynı bilgisayara programı kurdum fakat şu an olmuyor. Bahsettiğiniz yolu da denedim fakat sıkıntı çözülmedi.
Daha önce aynı bilgisayara programı kurdum fakat şu an olmuyor. Bahsettiğiniz yolu da denedim fakat sıkıntı çözülmedi.
windows 10 denemedim şu an elimde yok. sadece windows 7 varWindows 10 denediniz mi? Windows 10'da çalışmıyor mu?
Olmadı Windows 8 deneyin. İçine ei. CFG dosyası atın.
Windows 10 denemedim şu an elimde yok. Sadece Windows 7 var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.