Adobe Connect "indirme başarısız" hatası

nisaaa

Femtopat
Ne kadar uğraştıysam düzeltemedim. Uygulamayı yüklüyorum fakat çalışma hatası veriyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    48,1 KB · Görüntüleme: 121
Windows 10'lu bilgisayarınız varsa onda deneyin. Ben Windows 7'de çalışmayanları 10'da çalıştırıyorum.
Veya IObit ile kalıntıları ile beraber temizleyip tekrar kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek deneyin.

Windows 10'lu bilgisayarınız varsa onda deneyin. Ben Windows 7'de çalışmayanları 10'da çalıştırıyorum.
Veya IObit ile kalıntıları ile beraber temizleyip tekrar kurun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyerek deneyin.

deneyeceğim şimdi umarım olur. teşekkürler

Zaten program çözemezse tek çareniz Windows 10 kullanmaktır. Sizin sisteminiz yüksektir. Örnek vereyim

2 GB RAM DDR3 1333 MHz
Intel Pentium B960 2.20 GHz X64
5400 RPM 320 GB hddm var. Ama ben bu sisteme Windows 10 Home 64 Bit kurdum. Kolay gelsin.
daha önce aynı bilgisayara programı kurdum fakat şu an olmuyor. bahsettiğiniz yolu da denedim fakat sıkıntı çözülmedi

Daha önce aynı bilgisayara programı kurdum fakat şu an olmuyor. Bahsettiğiniz yolu da denedim fakat sıkıntı çözülmedi.

Windows 10 denediniz mi? Windows 10'da çalışmıyor mu?
Daha önce aynı bilgisayara programı kurdum fakat şu an olmuyor. Bahsettiğiniz yolu da denedim fakat sıkıntı çözülmedi.

Olmadı Windows 8 deneyin. İçine ei. CFG dosyası atın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı