Çözüldü Adobe Creative Cloud 0xc000007b ve VCRUNTIME140.DLL hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Nightwishw

Decapat
Merhaba, bugün Adobe Creative Cloud programını açarken VCRUNTIME140.dll dosyalarının eksik olduğunu iletti en başta yükledim kurdum daha sonrasında 0xc000007b hatasını verdi. Bu sefer .dll dosyasını silerek denedim .dll dosyasının eksik olduğunu hata ile verdi. ( Download Visual C++ Redistributable güncelledim, Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 güncelledim. ), ( Process Monitor Creative Cloud.exe algılamıyor ve bu yüzden rapor atamıyorum. )

Çözüm
VCRUNTIME140.dll dosyasını silip bunları kurun, unutmayın sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.

Eğer kurulumda zaten bu pakedin bir sürümü yüklü gibi bir hata alırsanız denetim masasından 2013, 2015, 2017 gördüğünüz C++'leri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.
VCRUNTIME140.dll dosyasını silip bunları kurun, unutmayın sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.

Eğer kurulumda zaten bu pakedin bir sürümü yüklü gibi bir hata alırsanız denetim masasından 2013, 2015, 2017 gördüğünüz C++'leri kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

Son düzenleme:
Çözüm

Merhaba, gece olduğu için görememişim özür dilerim. Dediğiniz gibi kaldırıp yükleyince işe yaradı C++'leri bir önceki konumdada yardımcı olmuştunuz çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…