w4rpbartu Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2025 #1 Adobe Creative Cloud yüklemeye çalışıyorum fakat inmiyor. Bu ekranda kalıyor buradan masaüstü uygulamalarına tıklayıp indirmeye çalışıyorum fakat o zaman da diğer fotoğraftaki gibi kalıyor.
Adobe Creative Cloud yüklemeye çalışıyorum fakat inmiyor. Bu ekranda kalıyor buradan masaüstü uygulamalarına tıklayıp indirmeye çalışıyorum fakat o zaman da diğer fotoğraftaki gibi kalıyor.
Mando9098 Megapat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 5.681 Makaleler 17 Çözümler 55 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 5 Aralık 2025 #2 Görev yöneticisinden kapatın uygulamayı. Sonra tekrar açın. Olmazsa, videodaki çözümü deneyin. Photoshop'da yaşamıştım aynısını. https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/kb/video/troubleshoot-home-screen-issues-video.html
Görev yöneticisinden kapatın uygulamayı. Sonra tekrar açın. Olmazsa, videodaki çözümü deneyin. Photoshop'da yaşamıştım aynısını. https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/kb/video/troubleshoot-home-screen-issues-video.html
w4rpbartu Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2025 #3 Mando9098 dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatın uygulamayı. Sonra tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama yüklü değil ki, nasıl kapatacağım? Mando9098 dedi: Görev yöneticisinden kapatın uygulamayı. Sonra tekrar açın. Olmazsa, videodaki çözümü deneyin. Photoshop'da yaşamıştım aynısını. https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/kb/video/troubleshoot-home-screen-issues-video.html Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, sağol.
Mando9098 dedi: Görev Yöneticisi'nden kapatın uygulamayı. Sonra tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama yüklü değil ki, nasıl kapatacağım? Mando9098 dedi: Görev yöneticisinden kapatın uygulamayı. Sonra tekrar açın. Olmazsa, videodaki çözümü deneyin. Photoshop'da yaşamıştım aynısını. https://helpx.adobe.com/tr/photoshop/kb/video/troubleshoot-home-screen-issues-video.html Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim, sağol.
Mando9098 Megapat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 5.681 Makaleler 17 Çözümler 55 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 5 Aralık 2025 #4 w4rpbartu dedi: Hocam uygulama yüklü değil ki, nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ben açılmıyor anladım KB. İndirdiğiniz dizini değiştirmeyi denediniz mi? Veya sisteme reset atmayı?
w4rpbartu dedi: Hocam uygulama yüklü değil ki, nasıl kapatacağım? Genişletmek için tıkla... Ben açılmıyor anladım KB. İndirdiğiniz dizini değiştirmeyi denediniz mi? Veya sisteme reset atmayı?
w4rpbartu Centipat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2025 #5 Mando9098 dedi: Ben açılmıyor anladım KB. İndirdiğiniz dizini değiştirmeyi denediniz mi? Veya sisteme reset atmayı? Genişletmek için tıkla... tarayıcı değiştim, reset attım. Son çare format atacağım sisteme.
Mando9098 dedi: Ben açılmıyor anladım KB. İndirdiğiniz dizini değiştirmeyi denediniz mi? Veya sisteme reset atmayı? Genişletmek için tıkla... tarayıcı değiştim, reset attım. Son çare format atacağım sisteme.