Çözüldü Adobe Creative Cloud Installer İndirme Donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

carboniwnl

Decapat
Başlıkta da belirttiğim gibi Adobe CC Downloader üzerinden Photoshop CC, Illustrator, Premier Pro ve After Effects programlarını indirirken belli bir yüzdeye kadar gelip o şekilde kalıyor. Örneğin yüzde 68 gibi.

İnternet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda bir çözüme varamadım.

Bazıları Superonline internet servis sağlayıcısının kendine ait sabit bir DNS adresi olduğunu ve bu bağlamda bazı indirmeleri engellediğini söylüyor.
Bazıları ise güvenlik duvarını (Windows firewall) devre dışı bırakmayı söylüyor.
Bu iki çözüm de işe yaramadı.

Adobe'nin canlı desteğinden yardım almaya çalıştım ama bir çözüme varamadik.

Henüz deneme sürümlerini bile indirip kuramazken Creative Cloud ürünlerine yıllık abone olmamı bekliyorlar sanırım -ki deneme sürümlerini kurabilsem zaten aboneliğimi alacağım.

Sonuç olarak bu tür hatalar ile uğraşmış arkadaşlar varsa yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle yapıcı çözümünüz için teşekkür ederim.

Uzun uğraşlar sonucunda bu sorunun internet ile ilgili bir sorun olduğunu anladım. Bir masaüstü VPN servisi kullanarak indirmeyi denedim ve dolaylı da olsa sonuca vardım.

Sonuç: Net bir çözüm maalesef bulamadım.

Alternatif çözüm: Masaüstü VPN servisi kullanmayı deneyiniz.
%68'te takılıyorsanız bu indirme değil, yükleme sorunudur. Creative Cloud bir bütün olarak çalışıyor. Yani sadece indirmiyor, indirdikten sonra da yükleme yapıyor. %68 de genelde yükleme aşamasına denk geliyor.

Bu durumda sizin yapmanız gereken ilk iş, Creative Cloud dışında bir Adobe yazılımını indirip kurmayı denemek. Bu durumda kurulumun takıldığı noktayı daha iyi tespit edebilirsiniz.

Sonrasında karşınıza çıkan hatayı yazarsanız çözüme daha da yaklaşabiliriz.

Son düzenleme:
Öncelikle yapıcı çözümünüz için teşekkür ederim.

Uzun uğraşlar sonucunda bu sorunun internet ile ilgili bir sorun olduğunu anladım. Bir masaüstü VPN servisi kullanarak indirmeyi denedim ve dolaylı da olsa sonuca vardım.

Sonuç: Net bir çözüm maalesef bulamadım.

Alternatif çözüm: Masaüstü VPN servisi kullanmayı deneyiniz.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı