Çözüldü Adobe Creative Cloud ödeme yaparken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Red_Kit

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Geçen sene 2000 TL'ye aldığım yıllık aboneliğim bitti ve yıllık, aylık plan 1380 TL olan aboneliği almaya çalıştığımda hata verdiğini gördüm. Papara, Akbank ve Akbank Wıngs kredi kartı, garanti kartı ve arkadaşımın da kartını denedim ancak hiçbir şekilde ödeme yapamıyorum.

Adobe desteğe yazdığımda ise bir süre sonra bu görüşmenin ölü olduğunu düşünüyorum deyip görüşmeden ayrılıyorlar. Ya da hiçbir şey yazmayarak otomatik olarak görüşmeyi kapatıyorlar. Onlarda yardımcı olamıyor.

Aldığım hata:
işlem çeşitli nedenlerle başarısız olabilir. Ödeme bilgilerinizi bir kez daha kontrol edin ve doğru girdiğinizden emin olun. Bu sorun devam ederse farklı bir ödeme yöntemi kullanmanız veya bankanızla iletişime geçmeniz gerekebilir.
------------------------

Farklı e-posta da kurtarmıyor gene aynı hata.

Ödeme yöntemi güncellemesi de olmadı.

Eveeeeeeeeet az önce çok saçma bir şey denedim ve oldu.

Adobe gerçekten dünyadakı en kötü ödeme yöntemine sahip. Bunu fark ettim.

2 yıl önce mezun olduğum üniversiteyi girdim ve mezuniyet yılını 2026 yaptım düzeldi. 478 TL'den kullanıyorum şu anda.

Foruma konu açmam şansımı geri getirdi galiba :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dediğiniz gibi her şeyi yaptım fakat nafile hiçbir türlü öğrenci planı alamıyorum çıldırmak üzereyim, dediğiniz gibi birebir aynı hataları alıyorum mezuniyet yılını 2026-2027 ne yaptıysam olmadı.

Merhaba dediğiniz gibi her şeyi yaptım fakat nafile hiçbir türlü öğrenci planı alamıyorum çıldırmak üzereyim, dediğiniz gibi birebir aynı hataları alıyorum mezuniyet yılını 2026-2027 ne yaptıysam olmadı.
ben mezun olduğum için arkadaşın üzerine alayım birlikte de kullanırız diyordum onun üniversiteyi kabul etmedi. bende işte şansımı deneyim deyip okuduğum yüksekokulu yazdım ve 2026 yaptım mezuniyet yılını. papara ile her ay şuan da 478 tl çekiyor ve kullanıyorum sıkıntısız. Okula göre değişiyor mu ne oluyor artık bilemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı