Premiere Pro ve After Effects için bir medyacının bana hediye ettiği özel paketi kullanıyordum, 2 gün sonra paketim bitiyor. Üyelik anladığım kadarıyla iptal olacak ve demo sürümüne mi geçecek? Ayrıca çok pahalı. Bu sistemi beğenmedim sınırsız alma hakkımız yok mu? En azından hepsini değil ama 2 programa para verip de sınırsız kullansam Windows gibi?
Adobe Creative Cloud üyelik planlarını ve fiyatlarını inceleyin. Tüm masaüstü uygulamalarına, depolama alanına, dosya senkronizasyonu ve paylaÅım özelliklerine eriÅin.
www.adobe.com
Buradan inceleyebilirsin fakat bildigim kadariyla ve gordugum kadariyla fotografcilik uygulamalari yada butun uygulamalar diye ayirmislar. Fotografcilik, Video, Web Tasarim vs diye kategori olmadigi icin tahminimde Tum paket icerigini almak daha mantikli olacak
Eski belli sürümler sınırsız lisans şeklinde alınıyor diye biliyorum onun haricinde öğrenciyseniz en ucuz o şekilde oluyor olması lazım. Bu sizin bu işiniz ise mecbur vermeniz lazım bir şekilde.
Eski belli sürümler sınırsız lisans şeklinde alınıyor diye biliyorum onun haricinde öğrenciyseniz en ucuz o şekilde oluyor olması lazım. Bu sizin bu işiniz ise mecbur vermeniz lazım bir şekilde.
Eski sürüm için baktım ama ne yazık ki göremedim. Zaten 2018 versiyonundan aşağı benim için uygun değil. Yakın zamanda uygun paket alıcağım artık. Keşke pahalı olsa ama, sınırsız lisans olsa.