Adobe Creative Cloud silinmiyor

Yer
Detroit
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Photoshop CS6 Extended yüklemek istedim. Tam kurarken başka bir daha kolay yolunu buldum ve kurulumu iptal etmeye çalıştım ama iptal edemedim ve Adobe Creative Cloud diye bir program kurmuş. Bir de CS6 kurmuş. Ben de silmek istedim bunları ama Adobe Creative Cloud’u silmeye çalışınca "Creative Cloud masaüstünün başka bir sürümü veya başka bir Adobe yükleyicisi şu anda çalışıyor. Devam etmek için öncelikle bu örnekleri kapatın." uyarısı geldi ne yapmalıyım? Arka planda Adobe ile alakalı bir şey çalışmıyor.

Ctrl+Shift+R ile görev yöneticisinde Adobe ile ilgili çalışan uygulamaları kapatın. Ardınan kurulan programları kaldırın, en sonda Creative Cloud'u kaldırın.

@Android sent by CyberLife , kurulum yarıda kaldığı için adobe yükleyicisini çalışıyor olarak algılıyor. Yine adobenin setup ını kullanarak kurulumu tamamladıktan sonra kaldırın...

Senin dediğin nedenden değilde,
Ctrl+Shift+R ile görev yöneticisinde Adobe ile ilgili çalışan uygulamaları kapatın. Ardınan kurulan programları kaldırın, en sonda Creative Cloud'u kaldırın.
bu nedenden oluyor. Teşekkürler yardımınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı