Tarhanacı Salim Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 19 Mart 2023 #1 Adobe Creative Cloud hesabıma giriş yaptığımda uygulamalar sekmesinde görseldeki hatayı alıyorum. Administrator yetkisi de verdim yine düzelmedi. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-03-19 130328.png 14 KB · Görüntüleme: 81
Adobe Creative Cloud hesabıma giriş yaptığımda uygulamalar sekmesinde görseldeki hatayı alıyorum. Administrator yetkisi de verdim yine düzelmedi.
Klaizee Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.510 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 Bu sistemden anlamıyorum fakat bir tahmin yürüttüğümde acaba hesabın bir aile tarzı sisteme bağlı olabilir mi? Oranın yöneticisinde olabilir sistem.
Bu sistemden anlamıyorum fakat bir tahmin yürüttüğümde acaba hesabın bir aile tarzı sisteme bağlı olabilir mi? Oranın yöneticisinde olabilir sistem.
Tarhanacı Salim Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 20 Mart 2023 #3 Klaizee dedi: Bu sistemden anlamıyorum fakat bir tahmin yürüttüğümde acaba hesabın bir aile tarzı sisteme bağlı olabilir mi? Oranın yöneticisinde olabilir sistem. Genişletmek için tıkla... Hesap ayarlarında falan yok öyle bir şey. C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\Configs Konumudaki serviceconfig.xml dosyasını silip yeniden başlatınca düzeldi. Son düzenleme: 20 Mart 2023
Klaizee dedi: Bu sistemden anlamıyorum fakat bir tahmin yürüttüğümde acaba hesabın bir aile tarzı sisteme bağlı olabilir mi? Oranın yöneticisinde olabilir sistem. Genişletmek için tıkla... Hesap ayarlarında falan yok öyle bir şey. C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\Configs Konumudaki serviceconfig.xml dosyasını silip yeniden başlatınca düzeldi.